Η vivo κλείνει το γερμανικό ηλεκτρονικό της κατάστημα

Αφού η Oppo και η OnePlus σταμάτησαν τις πωλήσεις τους στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι, μετά από μήνυση της Nokia, η vivo κλείνει τώρα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Η vivo κλείνει το γερμανικό ηλεκτρονικό της κατάστημα

Τον Απρίλιο, το γερμανικό δικαστήριο αποφάσισε υπέρ της Nokia καθώς η vivo προφανώς παραβίασε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Nokia που σχετίζεται με τις συνδέσεις WLAN in vivo smartphones. Ο ίδιος λόγος για τον οποίο η Oppo και η OnePlus έπρεπε να αποσυρθούν προσωρινά από τη γερμανική αγορά.

Χωρίς πολλές προειδοποιήσεις, ο ιστότοπος της vivo είναι πλέον κλειστός και οι Γερμανοί καταναλωτές δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν smartphone vivo στη χώρα. Το γερμανικό υποκατάστημα  ανακοινώνει με μια σύντομη δήλωση ότι τα προϊόντα της vivo δεν είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, αλλά οι υπάρχοντες κάτοχοι smartphone vivo θα εξακολουθούν να λαμβάνουν ενημερώσεις εξυπηρέτησης πελατών και λογισμικού.

Σημειώνουμε επίσης, ότι η μήνυση για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προέρχεται από το φινλανδικό υποκατάστημα της Nokia που σχετίζεται με τον προμηθευτή εξοπλισμού και όχι από την HMD Global, η οποία διαχειρίζεται πλέον την επιχείρηση smartphone της Nokia.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης