Η έρευνα ικανοποίησης πελατών λέει ότι η Samsung είναι εξαιρετική — αλλά η Apple είναι καλύτερη

Κάθε χρόνο, ο Αμερικανικός Δείκτης Ικανοποίησης Πελατών (ACSI) δημοσιεύει μια έκθεση σχετικά με απόψεις σχετικά με τα καλύτερα smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πέρυσι, είδαμε τις απόψεις των Αμερικανών για τη Samsung και την Apple να είναι σχεδόν ίσες. Κάθε εταιρεία έλαβε βαθμολογία 80/100.

Η έρευνα ικανοποίησης πελατών λέει ότι η Samsung είναι εξαιρετική — αλλά η Apple είναι καλύτερη

Ωστόσο, η έκθεση της ACSI για το 2022-2023 λέει μια διαφορετική ιστορία. Φαίνεται ότι οι καταναλωτές στις ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Apple κάνει ελαφρώς καλύτερη δουλειά καθώς η βαθμολογία της ανέβηκε στο 81/100. Η Samsung, δυστυχώς, δεν σημείωσε την ίδια αύξηση, επομένως έχει κολλήσει με την περσινή βαθμολογία.

Αυτό σημαίνει ότι, επίσημα, το καταναλωτικό συναίσθημα προς την Apple είναι ισχυρότερο από τη Samsung, τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Για αυτά τα αποτελέσματα, η ACSI ρώτησε 15.881 πελάτες, που επιλέχθηκαν τυχαία και ήρθαν σε επαφή μέσω email μεταξύ Απριλίου 2022 και Μαρτίου 2023.

Αποτελέσματα ACSI 2022-2023

acsi research 2022 23

Είναι ενδιαφέρον ότι η Google έχει κάνει την ίδια αύξηση που έκανε η Apple. Πέρυσι, η Google είχε βαθμολογία 77/100, αλλά κατάφερε να το ανεβάσει στο 78/100 φέτος. Θεωρητικά, εάν η Google μπορέσει να το διατηρήσει αυτό, θα μπορούσε να φτάσει στα ίδια επίπεδα με τη Samsung το επόμενο ή το μεθεπόμενο έτος.

Εν τω μεταξύ, η Motorola σημείωσε σημαντική πτώση φέτος όπως και η κατηγορία «Όλοι οι άλλοι». Αυτή η τελευταία κατηγορία θα περιλαμβάνει μικρότερους παίκτες στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των OnePlus, TCL, Nokia κ.λπ.

Για πρώτη φορά, στην έκθεση ACSI 2022-2023, τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης ότι η ικανοποίηση των smartphone 5G είναι υψηλότερη από τα τηλέφωνα εκτός 5G, με βαθμολογία 80/100 για το πρώτο και 72/100 για το δεύτερο. Αυτό είναι λογικό αφού τα περισσότερα τηλέφωνα που αγοράζουν οι Αμερικανοί θα έχουν δυνατότητα 5G σε αυτό το σημείο.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης