Η νέα έκδοση του Knox Capture έρχεται στο Samsung Knox Suite

Το Knox Capture αποτελεί ιδανικό εργαλείο για επιχειρήσεις και υπαλλήλους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αφού μετατρέπει τις συσκευές Samsung σε σαρωτές κώδικα.

Η νέα έκδοση του Knox Capture έρχεται στο Samsung Knox Suite

Η Samsung Electronics Co., Ltd ανακοινώνει τη νέα έκδοση του Knox Capture, μιας ειδικά σχεδιασμένης λύσης σάρωσης γραμμωτού κώδικα, που εκτελείται σε πλατφόρμες Android σε κινητές συσκευές Samsung. Η νέα έκδοση του Knox Capture περιλαμβάνεται τώρα στο Knox Suite, ένα πακέτο ενιαίας διαχείρισης all-in-one, δίνοντας στους χρήστες μια ακόμα πιο ισχυρή λύση διαχείρισης φορητών συσκευών.

Εργασίες όπως, η διαχείριση αποθήκης, η μεταφορά και ο έλεγχος επίσημων εγγράφων απαιτούν τη χρήση σαρωτή. Ωστόσο, πρόκειται για συσκευές εξαιρετικά υψηλού κόστους για να αγοραστούν. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι επιβαρύνονται, έχοντας μαζί τους τόσο το smartphone όσο και τους σαρωτές για τη δουλειά τους. 

Η Samsung, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της νέας τεχνολογίας και των συνθηκών εργασίας, δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη βελτιστοποιημένων λύσεων, ώστε οι προϊστάμενοι και οι ομάδες τους να απολαμβάνουν δυναμική και ασφαλή τεχνολογία. Χάρη στον διαισθητικό σχεδιασμό του Knox Capture, οι χρήστες χρησιμοποιούν με ευκολία τα smartphones τους και ως σαρωτές. Με τις προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνουν, όπως το κουμπί push-to-scan, η εναλλαγή μεταξύ λειτουργίας smartphone σε σαρωτή γίνεται απρόσκοπτα. 

Η προσθήκη της νέας έκδοσης του Knox Capture στο Knox Suite, την all-in-one λύση για τη διαχείριση συσκευών εργασίας, προσφέρει ενισχυμένη λειτουργικότητα σε μια λύση που έχει ήδη αναπτυχθεί για το εργασιακό περιβάλλον. Το Knox Suite, το ολοκληρωμένο πακέτο για τη διαχείριση εταιρικής κινητικότητας, ενσωματώνει δυνατότητες ρύθμισης και διαχείρισης συσκευών καθώς και μια λύση σάρωσης barcode που συμβάλλει στην  ενίσχυση της λειτουργικότητας για τους διαχειριστές IT και στην αύξηση της παραγωγικότητας για τους υπαλλήλους.

Η νέα έκδοση του Samsung Knox Suite περιλαμβάνει:

  • Κιτ ανάπτυξης λογισμικού (Software Development Kit) για εύκολη ενσωμάτωση: Τώρα, οι πελάτες μπορούν να ενσωματώσουν ευέλικτα τις δυνατότητες σάρωσης του Knox Capture με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν για τη δουλειά τους, με τρόπο που βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας τους.
  • Ταχύτερη ρύθμιση: Η εφαρμογή τύπου Wedge επιτρέπει ταχύτερη ρύθμιση χωρίς να χρειάζεται απευθείας πρόσβαση στη διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (Application Programming Interface) του σαρωτή.
  • Λύση σάρωσης της Samsung: Περιλαμβάνει μια μηχανή σάρωσης που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την ομάδα ανάπτυξης κάμερας της Samsung για να ενεργοποιήσει τη βελτιστοποιημένη ικανότητα σάρωσης στις φορητές συσκευές Samsung.

Πώς αξιοποιείται η λύση αυτή

Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μία συσκευή Galaxy XCover6 Pro ή κάποιο άλλο μοντέλο ανθεκτικής συσκευής Samsung και να καλύψουν λειτουργίες που αφορούν τα  Logistics μέσα από μία μόνο συσκευή. Επιπλέον, με το Knox Capture, οι εργαζόμενοι μπορούν να εκκινήσουν αυτόματα τον σαρωτή και ταυτόχρονα να εκκινήσουν τη σχετική εφαρμογή με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.

Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη του Knox Capture από το Google Play store. Το Knox Capture ενσωματώνει την ταχύτατη και αξιόπιστη τεχνολογία της Samsung, ενώ μπορεί να λειτουργήσει σε ένα ολόκληρο στόλο συσκευών χωρίς επιπλέον κόστος ανάπτυξης. Επιπλέον, με το Knox Capture Software Development Kit, οι επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμίσουν και να εγκαταστήσουν πρόσθετες λειτουργίες σάρωσης στις δικές τους εφαρμογές. 

Η Samsung αναπτύσσει συνεχώς τεχνολογίες για να διασφαλίσει ότι κάθε επιχείρηση παραμένει ανταγωνιστική και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες εργασίας. Με το  Samsung Knox Capture, οι εργοδότες υποστηρίζουν τους υπαλλήλους τους, απλοποιώντας τις εσωτερικές διαδικασίες, χωρίς να διακυβεύουν ευαίσθητα δεδομένα. 

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Είμαι η Βάσω και τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κινητά και κυρίως με συσκευές που αναζητούν οι γυναίκες. Με ενδιαφέρουν συσκευές με ωραία σχεδίαση και καλές κάμερες!
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης