Ο Elon Musk υπαινίσσεται ότι ένα τηλέφωνο Tesla θα μπορούσε να κατασκευαστεί για να "τιμωρήσει" την Apple και την Google

Ίσως αναρωτιέστε πώς έφτασε ο Elon Musk εδώ που βρίσκεται σήμερα με βάση την άνιση απόδοση του ως νέος ιδιοκτήτης του Twitter. Οι συγκεχυμένες και παράλογες αλλαγές του και η αδυναμία του να πάρει μια απόφαση και να τηρήσει αυτήν χωρίς να αλλάξει γνώμη μερικές φορές δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ως κάποιον που μπορεί να διευθύνει μια εταιρεία όπως το Twitter.

Ο Elon Musk υπαινίσσεται ότι ένα τηλέφωνο Tesla θα μπορούσε να κατασκευαστεί για να "τιμωρήσει" την Apple και την Google


Το σημερινό tweet του Musk απειλεί την Apple και την Google εάν το Twitter αφαιρεθεί από το App Store και το Play Store αντίστοιχα. Και όταν ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της T-Mobile John Legere είπε ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει τα μαγικά του στο Twitter (αν και με μισθό σούπερ σταρ φυσικά), ο Musk τον απέρριψε κατηγορηματικά χωρίς καν να τον ακούσει.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό που έκανε ο Legere για την T-Mobile, παίρνοντας την από τη θέση της ως η τελευταία μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων παρόχων ασύρματης σύνδεσης στη δεύτερη, ο τύπος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια προσωπική συνάντηση. Άλλωστε, έχει ένα εκπληκτικό ιστορικό και βοήθησε την T-Mobile να γίνει η πιο καινοτόμος εταιρεία στον κλάδο.

Τα τελευταία νέα που αφορούν τον Musk και το Twitter είναι ότι ο πολυδισεκατομμυριούχος δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο λέει ότι εάν η Apple και η Google αφαιρέσουν το Twitter από τις αντίστοιχες βιτρίνες εφαρμογών τους, ο Musk θα κάνει αυτό που αποκαλεί "εναλλακτικό τηλέφωνο".

tweet musk phone

Ας το δούμε όλο. Ένα tweet από τη σχολιάστρια Liz Wheeler είπε: "Εάν η Apple και η Google αφαιρέσουν το Twitter από τα καταστήματα εφαρμογών τους, ο @elonmusk θα έπρεπε να παράγει το δικό του smartphone. Η μισή χώρα ευτυχώς θα εγκατέλειπε το προκατειλημμένο, κατασκοπευτικό iPhone και Android. Ο άνθρωπος κατασκευάζει πυραύλους στον Άρη, ένα ανόητο μικρό smartphone θα πρέπει να είναι εύκολο, σωστά;». Ο Musk απάντησε γράφοντας: «Σίγουρα ελπίζω να μην γίνει αυτό, αλλά, ναι, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, θα φτιάξω ένα εναλλακτικό τηλέφωνο».

Αυτό μας θυμίζει έναν άλλο δισεκατομμυριούχο που πίστευε ότι η κατασκευή ενός ανταγωνιστικού smartphone θα μπορούσε να είναι κάτι εύκολο. Ο Τζεφ Μπέζος και η Amazon κυκλοφόρησαν το Fire Phone τον Ιούνιο του 2014. Αυτό το τηλέφωνο ήταν μια αποτυχία, για να το θέσω ήπια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πουλήθηκαν μόνο 26.000 μονάδες.

Αλλά παρεκκλίνουμε. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Apple ή η Google εξετάζουν το ενδεχόμενο κατάργησης του Twitter από το App Store και το Google Play Store, αντίστοιχα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάνει κάτι ο Musk που θα παραβιάζει τους κανόνες του App Store και του Play Store. Εάν η Google αφαιρέσει το Twitter από τη βιτρίνα εφαρμογών Android, το Twitter θα μπορούσε πάντα να καταλήγει σε ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους όπως το Amazon, όπου θα μπορούσε να φορτωθεί από χρήστες Android.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης