Η realme συνεχίζει την ανάπτυξη της μπαίνοντας στο Top 4 των κορυφαίων smartphone brands στην Ευρώπη

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη, αποκαλύπτει τις επιδόσεις της στο τρίτο τρίμηνο, όπως αυτές ανακοινώθηκαν στις έρευνες των Canalys και Counterpoint.

Η realme συνεχίζει την ανάπτυξη της μπαίνοντας στο Top 4 των κορυφαίων smartphone brands στην Ευρώπη

Με 85% ετήσια αύξηση -- το υψηλότερο ποσοστό εγγεγραμμένης ετήσιας αύξησης αποστολών μεταξύ όλων των κορυφαίων επωνυμιών που εμφανίζονται στην Counterpoint, για ακόμη μια φορά, η realme επιβεβαίωσε τη δύναμη και τη δέσμευσή της στις ευρωπαϊκές αγορές κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022.

realme top4 q3 2022

Επιπλέον, η παγκόσμια έκθεση αποστολής smartphone της Canalys για το τρίτο τρίμηνο του 2022 αναφέρει ότι η realme βρίσκεται στις 3 κορυφαίες μάρκες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (13%, +131% ετησίως) και στις 4 κορυφαίες μάρκες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys, η realme έχει επίσης θετικές επιδόσεις σε μεμονωμένες αγορές, τοποθετώντας την στις 5 κορυφαίες μάρκες smartphone σε Ελλάδα και Πολωνία.

Η realme σκοπεύει να αξιοποιήσει την πρόσφατη ανάπτυξή της, αφού ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική προϊόντων «Simply Better» τον Αύγουστο, που επικεντρώνεται στη μεσαία κατηγορία παρέχοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με συσκευές προσβάσιμες σε όλους πελάτες της. Αυτό, σε συνδυασμό με τη δέσμευση της για αύξηση της επένδυσης σε R&D κατά 58% σε ετήσια βάση, θα ενισχύσει τα σχέδια της εταιρείας για το 4ο τρίμηνο, αλλά και το 2023.

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Web designer τα τελευταία 12 χρόνια. Στον ελεύθερο του χρόνο παιδεύεται (και παιδεύει) με οτιδήποτε πέσει στα χέρια του, από υπολογιστές, κινητά, gadgets μέχρι φωτογραφικές μηχανές ( Μετά δεν λειτουργεί Τίποτα!).
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης