Το Netflix προσθέτει ένα φθηνότερο πρόγραμμα για όσους «θέλουν χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθούν διαφημίσεις»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο διαφημιστικό φεστιβάλ Cannes Lion, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix Ted Sarandos έδωσε την πιο άμεση ένδειξη ότι θα ξεκινήσει ένα φθηνότερο επίπεδο συνδρομής που θα υποστηρίζεται από διαφημίσεις στην υπηρεσία συνεχούς ροής.

Το Netflix προσθέτει ένα φθηνότερο πρόγραμμα για όσους «θέλουν χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθούν διαφημίσεις»

Ουσιαστικά, ο κ. Sarandos είπε ότι η εταιρεία θα «προσθέσει ένα επίπεδο διαφημίσεων. Δεν προσθέτουμε διαφημίσεις στο Netflix όπως το γνωρίζετε σήμερα». Μετά την εξάντληση της ώθησης της πανδημίας, το Netflix σημείωσε πτώση όσον αφορά τον αριθμό των συνδρομητών, καθώς οι άνθρωποι ξόδευαν λιγότερο χρόνο παρακολουθώντας τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Ταυτόχρονα, νέες υπηρεσίες ροής από λάτρεις όπως το HBO, η Disney ή η Apple, αναπτύχθηκαν για να ανταγωνιστούν το Netflix, ενώ συνέχιζε να ξοδεύει δάνεια δισεκατομμυρίων για τη δημιουργία περιεχομένου. Λοιπόν, αυτή η τρελή δαπάνη περιεχομένου περιορίστηκε, πολλές εκπομπές ακυρώθηκαν και τώρα το Netflix θα προσπαθήσει να ενισχύσει τους αριθμούς των συνδρομητών πηγαίνοντας προς τα κάτω στην αγορά.

Επί του παρόντος, τα σχέδια Netflix ξεκινούν από το Basic στα 7,99 € το μήνα με ποιότητα εικόνας SD (έως 480p), ακολουθούμενα από το Standard με 10,99 € το μήνα που προσφέρει ευκρίνεια 1080p και ανεβαίνουν στο επίπεδο Premium Netflix στα 13,99 € το μήνα που περιλαμβάνει ροή ποιότητας 4K UHD σε έως και τέσσερις συσκευές.

Εκτός από την καταστολή της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης, το Netflix πιθανότατα θα εισαγάγει τη νέα βαθμίδα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις σε κάτι κοντά στην τιμή συνδρομής του Apple TV+ 4,99 $ και θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη διαφορά με έσοδα από διαφημίσεις. Ή, όπως το λέει εύγλωττα ο Ted Sarandos:

Αφήσαμε ένα μεγάλο τμήμα πελατών από το τραπέζι, το οποίο είναι άνθρωποι που λένε: "Γεια, το Netflix είναι πολύ ακριβό για μένα και δεν με πειράζει να βλέπω διαφημίσεις", προσθέτουμε ένα επίπεδο διαφημίσεων. Δεν προσθέτουμε διαφημίσεις στο Netflix όπως το γνωρίζετε σήμερα. Προσθέτουμε ένα επίπεδο διαφημίσεων για άτομα που λένε: "Θέλω χαμηλότερη τιμή και θα παρακολουθώ διαφημίσεις".

Ακολουθήστε μας στο
facebook | Instagram | Google News

follow us

Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε FacebookInstagramYoutube

Και πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει να γράφει αλλά να μην φαίνεται το όνομα του και η φωτογραφία του
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή Web στο iPhone/iPad σας, πατήστε το εικονίδιο. Progressive Web App | Share Button Και μετά Προσθήκη στην αρχική οθόνη.

× Εγκαταστήστε την εφαρμογή Web του TechFreaks.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!
Mobile Phone
Εκτός σύνδεσης