Snapseed Δωρεάν Photo Editor Review

Το Snapseed ξεκίνησε τη λειτουργία του ως προϊόν επεξεργασίας φωτογραφιών στο iPad. Η Apple εντυπωσιάστηκε αμέσως, απονέμοντάς της το «App of the Year» το 2011.

Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Η εφαρμογή ήταν ένας εκλεπτυσμένος επεξεργαστής εικόνων, ο οποίος παρέχει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων για την επεξεργασία φωτογραφιών και, ενώ ήταν γεμάτη με κουμπιά είχε μια πολύ ωραία προσέγγιση για την εφαρμογή φίλτρων. Για να αλλάξετε μια παράμετρο, σύρατε το δάχτυλό σας προς τα πάνω και για να προσαρμόσετε τη δύναμή του, σύρατε το δάχτυλό σας οριζοντίως στον καμβά.

Στη συνέχεια, η Google έριξε τα δίχτυα της στο app, οπότε υπήρξε λίγος πανικός. Το Snapseed έχασε την τάση που είχε στον κόσμο, μεταφέρεται στο Android και εξακολουθεί να λαμβάνει πολλές ενημερώσεις για το iOS.

Το 2015, έλαβε μια σημαντική ανάνεωση, και η Google το έχει ξεχάσει από τότε, κυρίως με ένα πρόσφατο σύνολο βελτιστοποιήσεων για το iPad Pro.

Τελικά το αναβάθμισε πάλι πρόσφατα και, η τελευταία έκδοση του Snapseed φαίνεται πολύ διαφορετική από τον προκάτοχό του. Παρόλο που προηγουμένως επιλέγατε εφέ από μια πλαϊνή μπάρα εικονιδίων που έμοιαζαν με βιβλίο, το Snapseed βρίσκεται πλέον σταθερά στον κόσμο της Σχεδίασης Υλικών της Google. Εκκινήστε με μια εικόνα, πατήστε το κουμπί + και λάβετε μια επικάλυψη κουμπιών πάνω από την εικόνα σας για την επιλογή των εργαλείων και των φίλτρων που θέλετε να εφαρμόσετε.

Η διασύνδεση για την εφαρμογή φίλτρων και την εργασία με τα εργαλεία είναι επίσης εύκολη και φιλική για τον χρήστη, επίσης διατηρεί αρκετά από τα στοιχεία του αρχικού σχεδιασμού ώστε να είναι οικεία στους παλιούς χρήστες και λογικά εύκολη για τους νεοφερμένους.

Αυτή η έκδοση προσθέτει επίσης μια χούφτα νέων φίλτρων, όπως το Lens Blur, το Tonal Contrast και το Glamour Glow, και παρόλο που το Grunge έλειπε στο ξεκίνημα - μη επιτρέποντας τους ανθρώπους που τους άρεσε να προσθέτουν υφές στις εικόνες τους - τώρα επιστρέφει. Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, είναι τα Stacks. Ουσιαστικά, κάθε επιλεγμένο εργαλείο ή φίλτρο προστίθεται στη στοίβα. Στη συνέχεια, μπορείτε αργότερα να επιστρέψετε σε αυτήν και να προσαρμόσετε παραμέτρους ή να αφαιρέσετε ένα αποτέλεσμα ή να την επεξεργαστείτε πλήρως.

Αυτό το είδος μη καταστρεπτικής επεξεργασίας είναι αρκετά σπάνιο για τις δωρεάν εφαρμογές desktop, πόσο μάλλον για το κινητό, και γι 'αυτό είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτο. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε προσαρμοσμένες στοίβες, αν και η τρέχουσα στοίβα μπορεί να αντιγραφεί στην επόμενη εικόνα που επεξεργάζεστε. Μόνο οι στοίβες κάνουν το Snapseed ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που δεν πρέπει να λείπει από το κινητό σας. Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό χαρακτηριστικό γνώρισμα για αυτό που τελικά είναι ένας επεξεργαστής φωτογραφιών γρήγορης επιδιόρθωσης με μερικά ωραία φίλτρα που ωθούν την εφαρμογή σε πιο επαγγελματική περιοχή.

Μερικά από τ' αρνητικά είναι ότι: η εφαρμογή τράβηξε παράξενα αντίγραφα αντί για εικόνες πλήρους μεγέθους από μερικά από τα κοινόχρηστα άλμπουμ iCloud σε ένα iPad και υπάρχει μια τάση για το ίδιο το Material Design να είναι κάπως αδιαφανές, 'φορτία των οργάνων ελέγχου πίσω από μικροσκοπικά κουμπιά. Περιττό να πω, επίσης αισθάνεται ξένες για iOS, αν και όχι δυσάρεστο.

Παρόλα αυτά, τα θετικά αποτελέσματα υπερβαίνουν σε μεγάλο βαθμό τις ανησυχίες σε αυτήν την τελευταία ενημέρωση. Το Snapseed ήταν πάντα μια εξαιρετική εφαρμογή και τώρα είναι ακόμα καλύτερο.

Βαθμολογία

9Overall8Σχεδιασμός9Ευκολία9Δυνατότητες9Ευκολία Χρήσης10Τιμή

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα