Jedi - Joomla Template με πολλές λειτουργίες

Με το πρότυπο του joomla Jedi, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πανίσχυρο ιστότοπο με πολλές προκαθορισμένες σελίδες! Θέλετε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα (eshop), έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, ένα portfolio ή ένα blog - απλά αγοράστε Jedi και de;ite πόσο εύκολο είναι. Περιλαμβάνει άπειρα εργαλεία σχεδιασμού, μάρκετινγκ και διαχείρισης. Ένα πρότυπο που προκαλεί να το δοκιμάσετε.Αν ψάχνετε για μια λύση για να δημιουργήσετε μια responsive ελκυστική ιστοσελίδα θα δείτε ότι το jedi είναι αυτό που χρειάζεστε. Κανένα άλλο πρότυπο στην αγορά δεν προσφέρει αυτή τη μεγάλη λειτουργικότητα σε ένα πακέτο. Δεν χρειάζεστε καμία γνώση CMS ή δεξιότητες προγραμματισμού για να δουλέψετε με το Jedi. Απλά χρησιμοποιήστε το εκτεταμένο manual μετά την αγορά του προτύπου. Ξεκινήστε την επιχείρησή σας με το Jedi! 

Περισσότερα και Περισσότερα Χαρακτηριστικά

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Το κλείσιμο των ραντεβού με το Datepicker σάς επιτρέπει να συλλέγετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας. Ελάτε πιο κοντά στους πελάτες και ανακαλύψτε ποιοι είναι.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΙΜΩΝ

Περιγράψτε την πολιτική τιμών σας με τη βοήθεια πινάκων. Οι πελάτες θα δουν τις δυνατότητες κάθε σχεδίου τιμολόγησης και θα τα συγκρίνουν με ευκολία.

PARALLAX

Αίσθηση πραγματικής βύθισης, μια ψευδαίσθηση βάθους σε 2D περιβάλλοντα του site σας. Σίγουρα θα κάνει τους χρήστες να βιώσουν την εμπειρία τους που θα τους κάνει να επιστρέψουν.

SLIDERS

Μεγάλο πράγμα όσον αφορά την παρουσίαση σημαντικών πληροφοριών. Τοποθετήστε τις διαφάνειες με promos, νέα προϊόντα, κλπ. Οι επιλογές προσαρμογής αποτελούν έναν τέλειο συλλέκτη προσοχής.

MEGA ΜΕΝΟΥ

Ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία μιας καλύτερης εμφάνισης και επαγγελματικής πλοήγησης εύκολα χωρίς τεχνικές γνώσεις. Επιτρέπει την εύκολη οργάνωση των κατηγοριών σας, των υποκατηγοριών με διαφορετική εμφάνιση περιεχομένου.

GOOGLE MAP

Δείξτε την τοποθεσία της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας αυτό το διαδραστικό εργαλείο. Θα βοηθήσει τους πελάτες σας να ανακαλύψουν τη συντομότερη διαδρομή στην τοποθεσία σας σε χρόνο μηδέν.ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Αλλάξτε την παλέτα των χρωμάτων ιστοτόπου σας με ένα μόνο κλικ. Αυτό το εργαλείο προσαρμογής θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας με βάση την εταιρική σας ταυτότητα.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια σύντομη και λειτουργική φόρμα αναζήτησης επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν προϊόντα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Τα πρότυπα μας περιλαμβάνουν αυτό το χαρακτηριστικό από το πακέτο.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μέσω αυτής της ενσωματωμένης φόρμας επικοινωνίας, οι πελάτες μπορούν εύκολα να έρθουν σε επαφή μαζί σας, να ρωτήσουν περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες σας και να δώσουν τα σχόλιά τους.

NEWSLETTER

Εύκολη εγγραφή των επισκεπτών σας στο ενημερωτικό δελτίο σας.

SOCIAL MEDIA

Αφήστε τους πελάτες σας να συνδεθούν χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού τους στο Facebook ή στο Google σε ένα τακτοποιημένο αναπτυσσόμενο μενού.

και πολλά ακόμα...Βαθμολογία

8.5Overall8Αισθητική8.8Value for money9Ευχρηστία8.2Ταχύτητα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα