NBA LIVE Mobile Review

Το Basket στην τσέπη σας! Αγαπάτε το μπάσκετ; Τότε έχετε βρει την ιδανική εφαρμογή η οποία θα σας κρατήσει απασχολημένους για μήνες!

Όπως όλες οι εφαρμογές, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε μια διαδικασία ρύθμισης. Αυτό περιλαμβάνει τη ρύθμιση της ηλικίας σας, της προτίμησης σύνδεσης, του ονόματος χρήστη και της αγαπημένης σας ομάδας. Στη συνέχεια, περνάτε από την εκμάθηση που περιλαμβάνει τη διδασκαλία σας στο πώς να σουτάρετε, να πασάρετε, ώστε να γνωρίζετε τα βασικά. Και φυσικά, θα σας καθοδηγήσει και η ίδια η εφαρμογή. Μετά από όλα αυτά, είστε έτοιμοι να παίξετε.

Game Play

Το NBA LIVE Mobile δεν είναι πολύ μακριά από ένα άλλο παιχνίδι EA που ονομάζεται Madden NFL Mobile όσον αφορά το gameplay. Ενώ δεν θα πάω σε μεγάλα βάθη εξηγώντας όλα τα ins και outs, θα σας δώσω τη σύντομη επισκόπηση του πώς να ξεκινήσετε την οικοδόμηση της δυναστείας σας.

Σας δίνονται τέσσερις τρόποι παιχνιδιού που περιλαμβάνουν live events, head to head, season και Leagues. Για να παίξετε αυτούς τους τρόπους, πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα. Το παιχνίδι σας δίνει τα πρώτα πακέτα εκκίνησης παικτών για να παίξετε. Αυτοί οι παίκτες έχουν χωριστεί αυτόματα σε διαφορετικά είδη που βασίζονται σε διαφορετικές δεξιότητες.

Κατά την αναπαραγωγή ενός παιχνιδιού οποιουδήποτε είδους, θα επιλέξετε ποια σύνθεση θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εκτός αν το παιχνίδι σας υποχρεώνει να χρησιμοποιήσετε κάποια συγκενριμένη. Ορισμένα παιχνίδια απαιτούν ορισμένες ομάδες για την πρόκληση που παρουσιάστηκε. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τις ομάδες σας ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί θα πρέπει να συμπληρώσετε διάφορα sets και tasks ώστε να πάρετε ανταμοιβές σε παίχτες. Ή εναλλακτικά ν αγοράσετε πακέτα παικτών.

Ας δούμε όμως τους διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Τα Live Events αποτελούνται από  διάφορες προκλήσεις δεξιοτήτων που σας βοηθούν να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Μερικα ενδέχεται να είναι κλειδωμένα μέχρι να φτάσετε στο κατάλληλο επίπεδο δεξιοτήτων. Τα παιχνίδια Head-to-Head είναι παιχνίδια μεταξύ των παιχτών. Μπορείτε να προκαλέσετε οποιονδήποτε είναι στο ίδιο Rank με εσάς.

Το NBA LIVE έχει μια ενδιαφέρουσα μάχη για το head to head. Κάθε παίκτης παίρνει τον έλεγχο ενός τετάρτου. Δηλαδή, αν ξεκινήσετε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο, παίζετε το πρώτο και το τρίτο τρίμηνο εναντίον της ομάδας AI της άλλης ομάδας και o αντίπαλος παίζει το 2ο και 4ο τρίμηνο εναντίον του AI σας. Με αυτό το στυλ παιχνιδιού, υπάρχει λιγότερη πιθανότητα να καθυστερήσει και να καταστρέψει ένα παιχνίδι και το καθιστά πιο ευχάριστο.

Το να παίζεις μια σεζόν δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να παίζεις μια εποχή στις παραδοσιακές κονσόλες. Η εξαίρεση είναι ότι δεν παίζετε τόσα παιχνίδια και κάθε τρίμηνο διαρκούν δύο λεπτά. Αλλά παίζετε τους τελικούς, αλλά δεν θα μπορούσα να σας πω τι είναι από τότε που δεν είμαι πολύ καλός. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παίξετε και τιτίβισμα μου την εμπειρία. Αυτό είναι ένα αστείο, φυσικά, εκτός από το μέρος όπου μου πιπιλίζουν στο παιχνίδι.

Controls

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα σε παιχνίδια κινητών τα οποία έχουν αρκετά κουμπιά και μικρό χώρο στην οθόνη. Στο κάτω αριστερό μέρος θα έχετε το "joystick" για να μετακινήσετε τον παίκτη σας γύρω. Κάτω στα δεξιά, χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, επίθεση και άμυνα. Η επίθεση περιλαμβάνει κουμπία για το sprint, την πάσα και το σουτ  ενώ η άμυνα έχει δύο κουμπία, guard και μπλοκ. Η μετάβαση στο σεμινάριο θα σας εξηγήσει πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

TIP: Όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί φρουράς κατά τη διάρκεια της άμυνας, αφήνοντας το κουμπί και χτυπώντας το, θα βοηθήσει τον παίκτη σας να κλέψει την μπάλα.

Συνολικά

Η EA έχει σίγουρα βελτιώσει την εικόνα της με αυτή την καταπληκτική έκδοση μπάσκετ τσέπης . Τα γραφικά είναι πολύ ομαλά και δεν δείχνουν κανένα σημάδι καθυστέρησης. Το NBA Live mobile έχει καταπληκτικά γραφικά στα κινητά, οι κινήσεις και η εμφάνιση των παικτών είναι ακριβώς πώς πρέπει να είναι. Η EA επίσης έκανε τα χειριστήρια με τον σωστό τρόπο για κινητά. Μην νομίζετε ότι θα πάρετε την ίδια εμπειρία με ένα Playstation, τελικά, είναι ακόμα ένα τηλέφωνο αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι δεν αλλοιώνει τελείως την εμπειρία του παιχνιδιού! 

Βαθμολογία

9Overall9Γραφικά10Controls9Περιβάλλον Χρήστη8Απαιτήσεις

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα