Τα τελευταία smartphones της Samsung - Galaxy A πουλάνε απίστευτα καλά
Τα Samsung Galaxy A30 και A50

Τα τελευταία smartphones της Samsung - Galaxy A πουλάνε απίστευτα καλά

Η τελευταία σειρά Galaxy A είναι πλέον διαθέσιμη για αγορές στις περισσότερες χώρες, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα η σειρά smartphone πωλήθηκε αποκλειστικά στην Ινδία - οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τόσο τους ινδούς όσο και τους κινέζους καταναλωτές - και τώρα φαίνεται ότι αυτή η κίνηση άρχισε να αποδίδει. Δύο εκατομμύρια μονάδες πωλήθηκαν σε μόλις 40 ημέρες.Μιλώντας στην ινδική έκδοση IANS, ο επικεφαλής μάρκετινγκ και ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Samsung India, Ranjivjit Singh, αποκάλυψαν ότι κατά την περίοδο των 40 ημερών που ξεκίνησε την 1η Μαρτίου, η εταιρεία της Νότιας Κορέας απέστειλε με επιτυχία 2 εκατομμύρια συνδυασμένες μονάδες των τελευταίων smartphones της σειράς Galaxy A στην Ινδία.

Αυτά τα στοιχεία των πωλήσεων μεταφράστηκαν σε κύκλο εργασιών 500 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που ο Singh θεωρεί ότι είναι «ένα ρεκόρ για οποιοδήποτε εμπορικό σήμα στη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων» όταν λαμβάνεται υπόψη το σύντομο χρονοδιάγραμμα. Ο αριθμός επίσης θέτει τη Samsung σε καλό δρόμο για να φτάσει το στόχο της για $ 4 δισεκατομμύρια για τη σειρά Galaxy A μέχρι το τέλος του έτους. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία αισθάνεται πλέον σίγουρη ότι μπορεί να ξεπεράσει τον στόχο.

Η Samsung ξεκίνησε την ανανεωμένη σειρά Galaxy A στα τέλη Φεβρουαρίου με τα Galaxy A10, Galaxy A30 και Galaxy A50, τα οποία είναι οι τρεις συσκευές που κάνει αναφορά ο Singh. Αυτά τα τηλέφωνα, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, επικεντρώνονται κυρίως στα χαρακτηριστικά που έχουν γίνει όλο και πιο σημαντικά για τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, διαθέτουν καλαίσθητες οθόνες, άφθονο αποθηκευτικό χώρο και αρκετά αξιοπρεπείς κάμερες - το Galaxy A30 & A50 περιλαμβάνει ρυθμίσεις διπλής και τριπλής κάμερας αντίστοιχα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα