Η Google ξεκινά την κυκλοφορία ενημερώσεων Android μέσω του Play Store

Αυτό που ξεκίνησε ως φήμη την περασμένη εβδομάδα έχει πλέον γίνει βεβαιότητα, καθώς η Google δρομολογεί τώρα ενημερώσεις του Android Q beta μέσω του Play Store. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι τώρα θα βρείτε ευκολότερα τις ενημερώσεις Android, ή ας πούμε ότι θα σας βρουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα από πριν.Μερικοί χρήστες Pixel έσπευσαν στο Reddit να επιβεβαιώσουν ότι οι ενημερώσεις beta για το Android Q έφθασαν μέσω του Google Play Store. Εκείνοι με τηλέφωνα Pixel που εκτελούν το προηγούμενο beta build θα πρέπει να αρχίζουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις, όπως αυτές που συνήθως λαμβάνετε για την ενημέρωση μιας εφαρμογής. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης, το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει αυτόματα.

Εκτός από το γεγονός ότι όλη η διαδικασία εύρεσης και λήψης μιας ενημέρωσης είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη, είναι επίσης ταχύτερη από τις προηγούμενες ενημερώσεις. Αμφιβάλλουμε ότι η νέα μέθοδος ενημέρωσης θα είναι διαθέσιμη σε όσους χρησιμοποιούν άλλα τηλέφωνα εκτός των Pixels, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η Google θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που θα γίνεται στις αρχές Μαΐου στο Google I / O.

Αν η Google προωθήσει την αποστολή των ενημερώσεων του Android OS μέσω του Play Store, θα μπορούσε να σημαίνει μια πιο φιλική προς τον χρήστη μέθοδο ενημέρωσης του τηλεφώνου σας, αλλά σίγουρα δεν εγγυάται ότι αυτές οι σημαντικές ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν γρηγορότερα και ταυτόχρονα σε όλους.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα