Η σειρά OnePlus 7 θα ξεκινήσει πωλήσεις παγκοσμίως στις 14 Μαΐου

Η OnePlus μπορεί να επιδιώξει να αποκαλύψει το OnePlus 7 στις 14 Μαΐου, σύμφωνα με τις εικασίες του tipster Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) χθες. Ο Agarwal δήλωσε ότι η σειρά "OnePlus 7", η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τα OnePlus 7, OnePlus 7 Pro και OnePlus 7 Pro 5G, θα ξεκινήσει παγκοσμίως τον επόμενο μήνα.Ο Agawaral δεν ανέφερε πηγή ή τίποτα άλλο σχετικά με τη φύση της υπόθεσης αυτής, αν και μοιράστηκε μια εικόνα που είχε προηγουμένως εντοπιστεί στο Weibo που αναφέρει το OnePlus 7 Pro. Δεν μπορούμε να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα σε αυτή την εικασία, καθώς είναι η πρώτη που έχουμε ακούσει για πιθανή ημερομηνία έναρξης και έχουμε μόνο τη φήμη του Agarwal και τίποτα άλλο επιβεβαιωμένο.

Όμως, έχουμε ήδη υποψιαστεί ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Μάιο, και ο Agarwal φαίνεται πεπεισμένος με αυτή τη φήμη. Αν είμαστε βέβαια λίγο λάτρεις της ιστορίας, η OnePlus τείνει επίσης να ξεκινάει τα κύρια τηλέφωνα της σειράς την Τρίτη - όλα έχουν παρουσιαστεί αυτήν την ημέρα, με εξαίρεση το αρχικό OnePlus One και το OnePlus 6 του περασμένου έτους.

Περιμένουμε βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες και πιστεύουμε ότι θα είναι και πιο επιβεβαιωμένες οπότε μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για Oneplus 7.

Περισσότερα

 

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα