Η Samsung προσπαθεί να βελτιώσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Galaxy S10

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία στα οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα το Samsung Galaxy S10 Plus ήταν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Είδαμε (και όχι μόνο εμείς) ότι είναι αργός και ανεπαρκής αρκετός ώστε ο χρόνος απόκρισης του να γίνεται αισθητός. Τώρα που η συσκευή έχει βγει εδώ και λίγο καιρό στην αγορά, πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται για το ίδιο πράγμα.Η Samsung πρέπει να το άκουσε, γιατί τώρα βγάζει ένα patch για το Samsung Galaxy S10 και S10 Plus που φέρεται ότι θα κάνει τον αισθητήρα γρηγορότερο και καλύτερο από ποτέ (σύμφωνα με το SamMobile). Η ενημερωμένη έκδοση λογισμικού βιομετρικών στοιχείων που περιλαμβάνει το νέο update κώδικα διανέμεται μέσω του Galaxy Store. Δεδομένου ότι αυτό θα συμβεί σχετικά άμεσα, δεν υπάρχει τρόπος για να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο την ενημέρωση. πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσει στη συσκευή σας.Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα βελτιώνει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων; Αυτό είναι δύσκολο να πούμε: πολλοί χρήστες στο Reddit που έλαβαν το patch φαίνεται να πιστεύουν ότι το πέτυχε τελικά, αλλά υπάρχει πάντα η ανησυχία του "εικονικού αποτελέσματος" με αυτά τα πράγματα. Έχουμε δει άλλους χρήστες στο διαδίκτυο με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα που λένε ότι δεν παρατηρούν καμία διαφορά, για παράδειγμα.

Ανεξάρτητα από το αν το patch πραγματικά κάνει θαύματα ή όχι, τουλάχιστον η Samsung δεν αγνοεί το πρόβλημα και προσπαθεί αντ 'αυτού να βρει τρόπους για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα