Οι τελικοί World Cup του Fortnite ξεκινούν την 26η Ιουλίου, 30 εκατομμύρια δολάρια σε έπαθλα

Νωρίτερα σήμερα, η Epic Games ανακοίνωσε ότι οι πρώτοι τελικοί World Cup Finals του Fortnite θα διεξαχθούν από τις 26 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου στη Νέα Υόρκη. Η προκαταχώριση για εισιτήρια είναι πλέον ανοικτή και είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14 Απριλίου. Εκείνοι που καταφέρνουν να πάρουν το τριήμερο εισιτήριο θα πάρουν ένα ορισμένο αριθμό V-Bucks και ένα Season 10 Battle Pass. Πρέπει να είναι παρόντες για να πάρουν τα δωρεάν καλούδια.Η Epic Games ανακοίνωσε επίσης το ανοικτό on-line World Cup του Fortnite, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες του Fortnite να κερδίσουν την είσοδό τους στους τελικούς. Από τις 13 Απριλίου έως τις 16 Ιουνίου, θα υπάρχουν 10 εβδομαδιαία online τουρνουά που διαθέτουν ένα prize pool αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων κάθε εβδομάδα.

Κάθε εβδομάδα εναλλάσσονται μεταξύ των τουρνουά Solo και Duos, με τους ημιτελικούς να γίνονται τα Σάββατα και οι τελικοί να γίνονται τις Κυριακές. Οι περιοχές διακομιστή με ανοικτά σημεία περιλαμβάνουν την Ευρώπη, τη τη Βόρεια Αμερική, την Ασία, τη Βραζιλία και την Ωκεανία, με την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική να κατανεμηθεί ο μεγαλύτερος αριθμός των σημείων.

Οι παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε περιοχή διακομιστή θα προχωρήσουν στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου οι παίκτες θα λάβουν ένα μερίδιο από το prize pool ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι νικητές θα κερδίσουν 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όλοι οι άλλοι θα κερδίσουν $ 50.000 που έφτασαν τόσο μακριά.

Οι παίκτες μπορούν να μπουν εδώ (Αγγλικά) για να διαβάσουν τους κανόνες και να δουν τι χρειάζεται για να παίξουν στα εβδομαδιαία τουρνουά.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα