Οι προδιαγραφές του Honor 20 Lite διαρρέουν: Ένα δεύτερο Huawei P30 Lite;

Το Honor 20 Lite, ένα φημολογούμενο επερχόμενο smartphone από την sub-brand της Huawei την Honor, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο σε μερικές διαρροές. Οι εικόνες έφθασαν χθες μέσω του WinFuture.de, δίνοντας μας μια σταθερή ένδειξη για το πως μπορεί να μοιάζει το νέο smartphone της Honor, καθώς και μια ματιά στις προδιαγραφές του. Και έτσι όπως είναι διαμορφωμένο μοιάζει να φέρνει πολύ με το Huawei P30 Lite.Το Honor 20 Lite λέγεται ότι διαθέτει οθόνη Full HD + (2340 x 1080 pixel) 6,21 ιντσών με εγκοπή τύπου waterdrop, τον Kirin 710 για επεξεργαστή, μνήμη RAM 4GB RAM και δυνατότητα επέκτασης έως 128GB. Το μοντέλο της Huawei το P30 Lite φέρει το ίδιο, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη μεγέθους 0,06 ιντσών. Η ρύθμιση της φωτογραφικής μηχανής λέγεται ότι είναι παρόμοια με P30 Lite, με τριπλή ρύθμιση της κάμερας που αποτελείται από μια κύρια κάμερα 24MP, έναν αισθητήρα 8MP ultra-wide, έναν αισθητήρα βάθους 2MP και μια κάμερα 32MP μπροστά - πολλά από αυτά υπάρχουν στο P30 Lite.

Το Honor 20 Lite θεωρείται ότι θα έρθει με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία από το P30 Lite, στα 3.400mAh αντί 3340mAh - αλλά αυτό συμβαίνει σε βάρος της συνδεσιμότητας: το P30 Lite έχει USB-C ενώ το Honor 20 Lite λέγεται ότι περιλαμβάνει microUSB. Τέλος, το Honor 20 Lite θα φιλοξενήσει έναν οπτικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα έφερε τις ίδιες (ή παρόμοιες) επιλογές μαύρου και μπλε χρώματος όπως το P30 Lite, σε τιμή περίπου 280 ευρώ.Δεν γνωρίζουμε εάν ή πότε το Honor 20 Lite έχει οριστεί για να κυκλοφορήσει, αλλά αν υποθέσουμε ότι η διαρροή είναι ακριβής, φαίνεται σαν μια ελαφρώς περίεργη στρατηγική κυκλοφορίας για την Huawei καθώς θα είναι δύσκολο να πούμε πού τελειώνει και ξεκινάει το Huawei P30 Lite. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα πίσω λογότυπα για να μην μπερδευόμαστε.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα