Η Samsung δεν θα ξεκινήσει δύο, αλλά τέσσερα μοντέλα Galaxy Note 10 τον Αύγουστο

Η Samsung έχει ήδη περιγράψει τη στρατηγική της για την επόμενη σειρά των ναυαρχίδων - Galaxy Note 10, και περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από δύο μόνο phablets. Η πιο πρόσφατη έρευνα του PhoneArena σχετικά με τη σειρά Galaxy Note 10 υποστήριξε ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο μοντέλα στο τρίτο τρίμηνο του 2019, προσωρινά με την επιφύλαξη του Note 10e και του Note 10+.Ο λόγος πίσω από την απόφαση της Samsung να ξεκινήσει ένα μικρότερο Galaxy Note 10 φέτος πιθανότατα σχετίζεται με την επιτυχία του Galaxy S10e. Η Samsung δεν έχει ακόμη αποκαλύψει κανένα αριθμό πωλήσεων Galaxy S10, αλλά γνωρίζουμε ότι ο όγκος των συσκευών που στάλθηκαν την πρώτη ημέρα ήταν 120% σε σχέση με το Galaxy S9.

Τώρα, μια νέα έκθεση που προέρχεται από τα νοτιοκορεατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζεται ότι η Samsung θα ξεκινήσει όχι δύο, αλλά τέσσερα μοντέλα Galaxy Note 10. Αυτό συμβαίνει επειδή η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής smartphone δεν θέλει να χάσει το 5G και τουλάχιστον δύο παραλλαγές Note 10 θα περιλαμβάνουν τη νέα τεχνολογία.

Μαζί με αυτό το κομμάτι πληροφοριών, η έκθεση περιέχει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις παραμέτρους του Galaxy Note 10 και τον λόγο για τον οποίο η Samsung αποφάσισε να βγει με τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα αντί για ένα ή δύο.

Τουλάχιστον δύο διαφορετικά μοντέλα LTE και με υποστήριξη 5G

Το πρώτο πράγμα που αναφέρθηκε στην έκθεση είναι ότι τα δύο μοντέλα LTE-Galaxy Note 10 θα έχουν οθόνη 6,28 ιντσών και 6,75 ιντσών. Δεν αναφέρονται με ονόματα. Αυτά τα smartphone Galaxy Note 10 θα έχουν ρυθμίσεις τριπλής και τετραπλής κάμερας, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την μπαταρία.

Ένα τρίτο μοντέλο Galaxy Note 10 θα διαθέτει υποστήριξη 5G και οι προδιαγραφές της οθόνης και της πίσω κάμερας "είναι σχεδόν οι ίδιες με εκείνες του μοντέλου LTE".

Η τέταρτη παραλλαγή του Galaxy Note 10, που δεν αναφέρεται στην αναφορά, θα μπορούσε να είναι το μικρότερο Note 10e που εμφανίστηκε στις αρχές του μήνα, η οποία φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών. Προφανώς, όλα τα μοντέλα Note 10 θα περιλαμβάνουν οθόνες μεγαλύτερες των 6 ιντσών και το Note 10e θα πρέπει να είναι το μικρότερο από όλα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα