Render βίντεο εμφανίζει τη μοναδική περιστρεφόμενη κάμερα του Galaxy A90

Αν νομίζετε ότι η Samsung τελείωσε με τις συναρπαστικές ανακοινώσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2019 μετά την κυκλοφορία των πρωτοπόρων Galaxy S10, κάνετε μεγάλο λάθος. Η εταιρεία συνεχίζει τη σταθερή ροή κυκλοφοριών με τηλέφωνα από τη γραμμή Α. Και ενώ μερικά από αυτά δεν διαθέτουν κάτι το εντυπωσιακό, όπως το Galaxy A70 και το Galaxy A50, το επόμενο Samsung smartphone μπορεί να είναι ένα χάρμα οφθαλμών.Έχουμε ήδη δει μερικές διαρροές του Galaxy A90, μερικοίές από τους οποίες μάλιστα υποδηλώνουν ότι μπορεί να ονομασθε A80, αλλά τίποτα δεν ήταν τόσο υψηλής ποιότητας όσο τα renders του Waqar Khan. Φυσικά, αυτά πιθανότατα δεν είναι 100% ακριβή, αλλά έχουν την έγκριση του περίφημου Ice Universe που είπε ότι το βίντεο είναι "Σχεδόν εντελώς σωστό". Το "σχεδόν" αναφέρεται στον ελλιπή αισθητήρα Time-of-flight που λείπει από το συγκρότημα της κάμερας, σύμφωνα με τον leaker. Οι κάμερες ToF χρησιμοποιούνται για καλύτερη αντίληψη βάθους πεδίου, η οποία στα smartphones συνήθως σημαίνει πιο προηγμένο φαινόμενο bokeh. Αλλά αρκετά με τα λόγια, καιρός να δούμε το ίδιο το βίντεο.

Το Galaxy A90 διαθέτει μηχανισμό ολίσθησης με περιστροφή

Είμαστε σίγουροι ότι τουλάχιστον κάποιοι από εσάς έσπευσαν να αντιδράσουν καθώς είδαν την περιστρεφόμενη μονάδα φωτογραφικής μηχανής, σκεπτόμενοι όλα τα κακά σενάρια στα οποία θα μπλοκάρει, κολλάει, σπάει και καταστρέφει όχι μόνο την ημέρα σας, αλλά ενδεχομένως ολόκληρο το μήνα. Και ενώ αυτές είναι έγκυρες ανησυχίες, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Σίγουρα, αυτό είναι απλώς ένα render, αλλά η πραγματική κάμερα δεν θα πρέπει να είναι πολύ διαφορετική, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει κάμερες να αναδύονται πίσω από την οθόνη, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε και ένα μικρό flip. Σίγουρα, αυτό εισάγει ένα άλλο αδύναμο σημείο στο τηλέφωνο, εκτός από το μηχανισμό ολίσθησης, αλλά και τα δύο έρχονται με κάποια οφέλη επίσης.

Το ολισθαίνον μέρος επιτρέπει στην οθόνη να απαλλαγεί από την εγκοπή, το οποίο είναι ένα "χαρακτηριστικό" που θα προτιμούσαμε να συνεχίσουμε χωρίς αυτό, και δεν είμαστε μόνοι. Αυτό αφήνει ολόκληρο το μπροστινό πλαίσιο του τηλεφώνου για να τεντωθεί η οθόνη και συμβαίνει, καθώς η κάτω στεφάνη έχει μόλις δύο χιλιοστά πάχος. Το Galaxy A90 έχει την καθαρή εμφάνιση που όλοι θέλουμε, αλλά μέχρι στιγμής κάθε smartphone που το έδωσε έκανε με συμβιβασμό και στην περίπτωση της Samsung δεν είναι διαφορετική.

Το περιστρεφόμενο συγκρότημα κάμερας, από την άλλη πλευρά, σημαίνει ένα πράγμα: καλύτερες selfies! Ο κύριος αισθητήρας φημολογείται ότι είναι ένα 48MP ένα, με 8M για τη δευτερεύουσα κάμερα, το οποίο πιθανότατα έχει 2 telelens (ή ένα ευρυγώνιο, τίποτα σίγουρο ακόμα). Εκτός από τη χρήση της κύριας φωτογραφικής μηχανής για τις selfies σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το κανονικό φλας, αντί να βασίζεστε στη φωτεινότητα της οθόνης, για να βεβαιωθείτε ότι οι selfies σας στο club φαίνονται ωραίες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα