Το Pocophone F1 παίρνει σταθερή ενημέρωση: Με εγγραφή 4K / 60fps, Game Turbo και άλλα

Το Pocophone F1 ήταν το φθηνότερο smartphone που χρησιμοποιούσε τον Snapdragon 845 του 2018, φέρνοντας χαρακτηριστικά ναυαρχίδας για περίπου 300 €. Και το τηλέφωνο γίνεται όλο και καλύτερο χάρη σε μια σταθερή ενημέρωση MIUI που κυκλοφορεί τώρα. Ο γενικός διευθυντής της Poco India, Manmohan Chandolu, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της ενημερωμένης έκδοσης στο Twitter, δίνοντας επίσης λεπτομέρειες για το τι φέρνει αυτή.Η νέα ενημέρωση (MIUI 10.3.4.0.PEJMIXM) φέρνει το Widevine L1 DRM, νέες λειτουργίες κάμερας AI, Game Turbo (Xiaomi GPU Turbo) και εγγραφή βίντεο 4K / 60fps. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο καθώς σπάνια βλέπετε την εγγραφή 4K / 60fps να έρχεται μέσω μιας ενημέρωσης.

pocophone update twitter

Η σταθερή ενημερωμένη έκδοση του Pocophone F1 περιλαμβάνει επίσης στήριξη ξεκλειδώματος προσώπου στη λειτουργία κλειδώματος εφαρμογής, καθώς και βελτιστοποιήσεις γενικού ξεκλειδώματος προσώπου. Τέλος, η ενημέρωση φέρνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Μαρτίου 2019.

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την ενημερωμένη έκδοση μέσω Wi-Fi, καθώς έχει μέγεθος περίπου 515MB.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα