Ο διάδοχος του Motorola One μόλις διέρρευσε ολόκληρο

Πέρυσι, η Motorola ξεκίνησε μια εντελώς νέα σειρά smartphone με την κυκλοφορία των Motorola One (P30 Play), του Motorola One Power (P30 Power) και του Motorola P30 της Κίνας. Τα τελευταία δύο, όπως αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, θα συνεχιστούν σύντομα από το Motorola One Vision και το One Vision Power / Plus. Και σήμερα, σύμφωνα και πάλι από τον Steve Hemmerstoffer, ο διάδοχος του αρχικού Motorola One έχει αποκαλυφθεί.

Μια μικρή εγκοπή, αλλά απολύτως τεράστιες στεφάνες

Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του, το smartphone - το οποίο θα πρέπει να είναι γνωστό ως Motorola P40 Play στην Κίνα - έχει εξοπλιστεί με μια οθόνη 19: 9 μπροστά και μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η οθόνη της συσκευής συνδυάζεται για άλλη μια φορά με μια εγκοπή, παρόλο που αυτή τη φορά σε σχέση με το Motorola One έχει αντικατασταθεί με μια λύση τύπου waterdrop. Μια άλλη βασική διαφορά έρχεται με το μέγεθος των στεφάνων - είναι τώρα ελαφρώς παχύτερα. Παρ 'όλα αυτά, η Motorola έχει αφαιρέσει το branding της από το πηγούνι.

Σε ένα τελευταίο σχόλιο σχετικά με το μπροστινό μέρος του smartphone, αξίζει να επισημανθεί ότι το Motorola P40 Play εμφανίζει μια οθόνη 5,6 ιντσών ενώ ο προκάτοχός του εμφάνισε μια κάπως μεγαλύτερη οθόνη 5,9 ιντσών.

Δεν υπάρχει κατασκευή γυαλιού ή θύρα USB-C

Στο αρχικό Motorola One, η εταιρίια χρησιμοποιούσε ένα κλασικό γυαλί, το οποίο βοήθησε να δικαιολογηθεί λίγο η σχετικά υψηλή τιμή εκκίνησης του smartphone των 399 δολαρίων. Αλλά με αυτή τη συσκευή, η εταιρεία καταργεί το γυαλί της υπέρ μιας φθηνότερης πλαστικής κατασκευής.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Motorola P40 Play θα διαθέτει μια διπλή κάμερα στο πίσω μέρος. Αυτή είναι ευθυγραμμισμένή κάθετα στη γωνία της συσκευής και περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 13-megapixel που θα μπορούσε να είναι ο ίδιος αισθητήρας που βρίσκεται στο Motorola One. Εκτός από αυτό, υπάρχει ένας πολύ μικρότερος αισθητήρας που κάθεται ακριβώς κάτω από μια ξεχωριστή μονάδα κάμερας. Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι ο αισθητήρας βάθους 2 megapixel που βρίσκεται επίσης στον προκάτοχό του P40 Play. Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι το πίσω μέρος του smartphone διαθέτει επίσης φλας LED και λογότυπο της Motorola που λειτουργεί ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Άλλα εξωτερικά στοιχεία περιλαμβάνουν μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στην κορυφή της συσκευής και ένα πίσω ηχείο. Επίσης, η Motorola αντικατέστησε τη θύρα USB-C του One με μια υποδοχή micro-USB στο P40 Play.

Πόσο κοστίζει αυτό το τηλέφωνο; 

Από την εμφάνιση των πραγμάτων, ο διάδοχος του Motorola One θα σταματήσει να είναι ένα μεσαίο smartphone και αντίθετα θα ανταγωνιστεί στον τομέα του χαμηλού προϋπολογισμού - η εικασία μας είναι ότι θα κοστίσει περίπου στα 200 ευρώ.

Νωρίτερα φέτος, η Motorola ανανέωσε ελαφρώς τη στρατηγική της με την κυκλοφορία της σειράς Moto G7. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, οι πραγματικές τιμές παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες, αλλά αυτή τη φορά τα smartphones προσφέρουν πολύ καλύτερη σχέση κόστους-τιμής. Στην πραγματικότητα, είναι μερικές από τις καλύτερες συσκευές για την τιμή τους.

Τελικά, το αρχικό Motorola One ήταν ένα υπερβολικά ακριβό τηλέφωνο, το οποίο δεν είχε και πολλά να δείξει εκτός από το stock Android απ 'ευθείας από το κουτί. Αυτές τις μέρες, αυτό δεν αρκεί για να πουλήσει εκατομμύρια συσκευές, επομένως αυτό θα είχε νόημα για τη Motorola ώστε να μειώσει τις τιμές της.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, η σειρά Moto G7 έρχεται με τον Snapdragon 632 της Qualcomm. Αλλά για να διατηρήσει τις τιμές της χαμηλά και να αποφύγει να ανταγωνιστεί άμεσα τη σειρά Moto G7, υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα αυτό το smartphone να είναι ανασυσκευασμένο Motorola One. Αν αυτό αποδειχθεί αληθές, η αντικατάσταση του Motorola One θα μπορούσε να φτάσει με το ίδιο chipset Snapdragon 625. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να συνδυαστεί με 64GB εσωτερικής αποθήκευσης και 4GB μνήμης RAM, αν και αυτά θα μπορούσαν να υποβαθμιστούν σε 32GB και 3GB αντίστοιχα.

Όπως και οι άλλες συσκευές One-branded της Motorola, οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν το stock Android 9 Pie απ 'ευθείας από το κουτί. Όσον αφορά την μπαταρία, μία μπαταρία περίπου στα 3.000mAh φαίνεται πιθανό. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone παραμένει ένα πλήρες μυστήριο αυτή τη στιγμή, αλλά μια ανακοίνωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή αυτό το τρίμηνο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα