Οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο του Android για το 2019

Η επεξεργασία βίντεο είναι μία από τις βαρύτερες εργασίες που μπορεί να εκτελέσει μια συσκευή. Σε υπολογιστές, απαιτεί αξιοπρεπή προδιαγραφές, τόνους μνήμης RAM, τόνους αποθήκευσης και κάποια τεχνογνωσία για το πώς θα το λειτουργήσει. Τα τηλέφωνα δεν έχουν τις προδιαγραφές ή τη δύναμη να αναπαράγουν εμπειρίες όπως το Final Cut Pro ή το Adobe Premiere Pro. Ωστόσο, μερικές εφαρμογές μπορούν να κάνουν τα βασικά πράγματα αρκετά καλά. Είναι ακόμη αρκετά καλό για να κάνετε λίγη προπόνηση με κάποια υπομονή και διάβασμα. Εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στο Android, τουλάχιστον μέχρι το Premiere Rush CC να μπει στο Android.

ActionDirector

Τιμή: Δωρεάν / $3.99

Το ActionDirector είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στον υπολογιστή. Είναι επίσης διαθέσιμο στο Android. Κάνει τα βασικά. Μπορείτε να εισαγάγετε κλιπ, να τα επεξεργαστείτε και να προβάλετε το βίντεο. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να προσθέσετε τη δική σας μουσική, να κόψετε βίντεο, να προσθέσετε κείμενο, να χρησιμοποιήσετε αργή κίνηση και πολλά άλλα. Είναι μία από τις λίγες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο που υποστηρίζει επίσης βίντεο 4K. Θα πρέπει όμως να ελέγξετε αν η συσκευή σας το υποστηρίζει. Οι προγραμματιστές έχουν ένα όμορφο εργαλείο συνδεδεμένο στο Google Play Store για να δείτε αν μπορεί να το κάνει η συσκευή σας. Παίρνει επίσης συχνές ενημερώσεις.

Κατέβασμα από το Play Store

Adobe Premiere Clip

Τιμή: Δωρεάν

Το Adobe Premiere Clip είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα όταν πρόκειται για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Έχει μια μεγάλη λίστα με δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αυτόματης δημιουργίας βίντεο χρησιμοποιώντας τις εικόνες και το βίντεό σας, αν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας. Αν αυτό δεν είναι το στοιχείο σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε το βίντεό σας με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων, εφέ και μουσικής. Το app μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική σας μουσική, αλλά ορισμένοι χρήστες έχουν βρει ότι αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη. Συνδέει και συνεργάζεται με το Adobe Premiere Pro για να ξεκινήσετε ένα έργο στο ένα και να το συνεχίσετε στο επόμενο. Ωστόσο, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Adobe Creative Cloud για να κάνετε όλες τις εργασίες συγχρονισμού.

Κατέβασμα από το Play Store

FilmoraGo - Free Video Editor

Τιμή: Δωρεάν / $ 7.99

Το FilmoraGo είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο από την Wondershare. Είναι εύκολα μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να κάνετε τα βασικά στοιχεία όπως κόψιμο, render του βίντεο, και τέτοιου είδους πράγματα. Περιλαμβάνει επίσης την δυνατότητα αναπαραγωγής σε αντίστροφη μέτρηση, πραγματοποίηση τετραγώνων βίντεο (1: 1) για το Instagram και βίντεο 16: 9 για το YouTube ειδικά. Έχει επίσης υποστήριξη για πράγματα όπως αργή κίνηση, μεταβάσεις, μουσική, επικαλύψεις και πολλά άλλα. Δεν είναι καθόλου κακό για αυτό που παίρνετε στην δωρεάν έκδοση. Υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής που προσθέτουν περισσότερη ενέργεια στα βίντεο. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά είναι, στην πραγματικότητα, δωρεάν.

Κατέβασμα από το Play Store

Quik

Τιμή: Δωρεάν

Το Quik προέρχεται από μια νεότερη γενιά εφαρμογών επεξεργασίας βίντεο. Είναι εν μέρει αξιοπρεπής εάν χρειάζεστε κάτι απλό. Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει η εφαρμογή είναι να προσθέσετε έως και 50 φωτογραφίες και βίντεο κλιπ στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, η εφαρμογή τα αναλύει και δημιουργεί ένα σύντομο βίντεο από αυτά. Το Quik περιέχει περίπου δύο δεκάδες στυλ βίντεο και μπορείτε να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε το βίντεο σας πριν το κάνετε εξαγωγή στην συσκευή σας. Δεν είναι τόσο ισχυρό όσο κάτι σαν το Adobe Premiere Clip ή PowerDirector, αλλά δεν χρειάζονται όλοι κάτι τόσο έντονο. Είναι δωρεάν για λήψη χωρίς αγορές εντός εφαρμογής.

Κατέβασμα από το Play Store

PowerDirector

Τιμή: Δωρεάν / $ 5,99

Το PowerDirector είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο στο Play Store. Έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων γρήγορης επεξεργασίας, διαφόρων εφέ και άλλων εργαλείων, και έρχεται ακόμη και με πράγματα όπως ένα εργαλείο κολάζ και μια υποστήριξη αργής κίνησης. Η διεπαφή είναι σχετικά εύκολη στην εργασία και χρησιμοποιεί την κλασική μέθοδο editor timeline. Θα πρέπει να είναι πιο οικεία για εκείνους που επεξεργάζονται βίντεο συχνά. Είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά θα χρειαστεί να δώσετε κάποια επιπλέον χρήματα για να πάρετε όλα τα χαρακτηριστικά. Αυτός είναι ένας πραγματικός επεξεργαστής βίντεο, ειδικά για συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες όπως Chromebook ή tablet.

Κατέβασμα από το Play Store

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα