Alfawise MC50C 1080P Camera bracelet Παρουσίαση - Review

Τα υπέρ:  Οθόνη 0,42 ίντσες, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, καλή διάρκεια ζωής μπαταρίας

Τα κατά: Όχι τόσο καλή ανάλυση σε φωτογραφίες και video.

Συνολικά: Το Alfawise MC50C μας άφησε πολύ καλές εντυπώσεις προσφέρει premium χαρακτηριστικά, όμορφο σχεδιασμό και όλα αυτά σε μία αρκετά χαμηλή τιμή. Μπορεί η ποιότητα φωτογραφίας και video να μην είναι τέλεια αλλά είναι αρκετά καλή για τα χρήματα της.

Βαθμολογία

8.5Overall7.8Σχεδιασμός8.7Οθόνη9Μπαταρία

Αγοράστε το στο Gearbest

Το Alfawise MC50C είναι ένα όμορφο smartwatch σε σχήμα βραχιολιού με πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά. Η καθημερινή ζωή είναι θαυμάσια με ένα χρήσιμο smartwatch στερεωμένο στον καρπό σας. Το Alfawise MC50C είναι συγκριτικά φθηνό αλλά με πολλά σπορ ελκυστικά χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ρολογιού θα συζητήσουμε παρακάτω σε ένα σύντομο review.

Επί του παρόντος, είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί με κατασκευαστές όπως η Xiaomi ή η Huawei, οπότε η Alfawise αποφάσισε να πάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα απόφαση. Η νέα συσκευή της Alfawise η MC50C είναι εξοπλισμένη με κρυφή κάμερα ανάλυσης 1080p, μπαταρία 150 mAh και υποστήριξη για κάρτες μνήμης microSD μέχρι 64GB.

Αγοράστε το στο Gearbest

Alfawise MC50C Design

Όπως και τα περισσότερα wristbands που υπάρχουν ήδη στην αγορά, το νέο Alfawise MC50C έχει πολύ παρόμοιο σχεδιασμό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το μπροστινό πάνελ διαθέτει μια μονόχρωμη οθόνη OLED 0,42 ιντσών, ακριβώς όπως και το Xiaomi Mi Band 2. Σε σχέση με τα σύγχρονα ρολόγια, αυτή είναι μια τεχνολογία παλαιών οθονών, αλλά μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής.

Όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης; Στο δωμάτιο ή στο σκοτάδι, η ορατότητα της οθόνης είναι πολύ καλή. Αλλά αν βγεις στο φως του ήλιου, δεν θα βλέπεις πολλά. Αυτό είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο για το Alfawise MC50C αλλά και για το Xiaomi Mi Band 2 και ακόμη και το Mi Band 3.

Οι διαστάσεις και το βάρος του fitness bracelet είναι 26,00 x 2,20 x 1,30 cm και 32 γραμμάρια. Λόγω της ενσωματωμένης κάμερας, το πάχος του βραχιολιού είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτό των ανταγωνιστών, για παράδειγμα, το Mi Band 3 έχει πάχος 1,2 cm. Ο ιμάντας του fitness bracelet είναι κατασκευασμένος από μαλακό και ευχάριστο υλικό στην αφή. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον ιμάντα, ο συνδετήρας κρατά την λαβή καλά και δεν υπήρχε καμία υπόδειξη ότι θα βγει και θα μου πέσει από το χέρι.

Μια αφαιρούμενη μονάδα τοποθετείται στο εσωτερικό του ιμάντα, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να το αλλάξετε σε άλλο ιμάντα αν ο πρωτότυπος χαλάσει. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με το Mi Band 2, καθώς η κάψουλα αφαιρείται πολύ εύκολα και με την πάροδο του χρόνου το ελαστικό περίβλημα θα μαλακώσει και η κάψουλα μπορεί να βγει εύκολα.

Αν θυμάστε ότι αυτό το πρόβλημα ήταν κοινό στο Mi Band 2, αλλά στην επόμενη γενιά του Mi Band 3, αποφάσισε και η κάψουλα κρατιέται καλά, πολύ σφιχτά. Ας μιλήσουμε λίγο για την ίδια την κάψουλα, ή κύριο σώμα όπως συνηθίζω να το αποκαλώ, όμως. Είναι κατασκευασμένο από συμπαγές πλαστικό υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή και δεν παρατηρήσαμε οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Στο πίσω μέρος της συσκευής είναι η επιγραφή της εταιρείας Alfawise. Από αυτό, μπορεί να γίνει κατανοητό ότι ο κατασκευαστής δεν αποφάσισε να εγκαταστήσει αισθητήρες για καρδιακή και αρτηριακή πίεση, όπως συμβαίνει με τους ανταγωνιστές του. Στο μπροστινό πλαίσιο στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια κρυφή κάμερα. Η Alfawise αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα σε μια εντελώς διαφορετική λειτουργία από τον αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Θα μιλήσουμε για την ίδια την κάμερα αργότερα.

Στην αριστερή πλευρά του tracker του Alfawise MC50C, υπάρχουν τρία κουμπιά ελέγχου. Το επάνω κουμπί είναι ο διακόπτης λειτουργίας της οθόνης. Στη μέση υπάρχει κουμπί για φωτογραφίες ή ηχογράφηση. Και το τελευταίο είναι ένα κουμπί για την εγγραφή βίντεο. Στη δεξιά πλευρά, υπάρχει μια τρύπα για το μικρόφωνο και μια ένδειξη που μας λέει εάν το βίντεο εγγράφει ή όχι. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η ένδειξη της συσκευής ανάβει με κόκκινο χρώμα.

Στο κάτω μέρος της κάψουλας δεν υπάρχει τίποτα, αλλά στην κορυφή υπάρχει μια θύρα micro USB για φόρτιση και μια υποδοχή για κάρτα microSD έως 64GB. Όσο για το tracker fitness, το Alfawise MC50C στο review μας διαθέτει ένα τυποποιημένο σχέδιο με μια ευχάριστη εμφάνιση. Η ποιότητα του υλικού και η συναρμολόγηση είναι σε καλό επίπεδο. Ας μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά τώρα.

Alfawise MC50C Λειτουργίες

Alfawise MC50C

Όπως και σχεδόν κάθε tracker fitness, στο κύριο μενού του Alfawise MC50C, θα βρείτε τις παρακάτω λειτουργίες. Το πρώτο μενού υποδεικνύει την τρέχουσα ώρα και ημερομηνία. Στη συνέχεια, ένα βηματόμετρο που δείχνει πόσες ενέργειες έχετε ήδη ολοκληρώσει για την τρέχουσα ημέρα. Η επόμενη καρτέλα είναι η απόσταση. Τότε βλέπουμε πόσες θερμίδες καίγονται όταν περπατάμε ή τρέχουμε.

Και το ποσοστό που δείχνει πόσες ενέργειες έχετε καταφέρει από τον καθημερινό σας στόχο. Όπως έγραψα παραπάνω, αυτό το smartband δεν έχει αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και πίεσης αίματος, όπως έχει η σειρά Xiaomi Mi Band.

Το κύριο χαρακτηριστικό του smartband σε αυτό το review είναι η παρουσία κάμερας. Το Alfawise MC50C έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση 1080 x 1920 pixels και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για ένα τέτοιο μικρό band, αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά τι γίνεται στην πράξη;

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η ποιότητα της λήψης δεν είναι η καλύτερη, η εικόνα αναπηδά σε ορισμένες περιπτώσεις και όταν το φοράτε στο χέρι σας είναι δύσκολο να συλλάβετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Θα σας πάρει καιρό για να μάθετε να μπορείτε να καταγράφετε μυστικά βίντεο. Εκτός από τη λήψη βίντεο, το Alfawise MC50C στην ανάλυση μας είναι σε θέση να φωτογραφίζει με ανάλυση 2560 x 1440 pixels σε μορφή JPG. Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι παρόμοια με την ποιότητα του βίντεο.

Επίσης, το smartband MC50C μπορεί να εγγράψει ήχο σαν συσκευή καταγραφής φωνής. Ο ήχος θα αποθηκευτεί στην κάρτα μνήμης, καθώς και οι φωτογραφίες και τα βίντεο. Ο ήχος θα είναι σε μορφή .WAV. Επιπλέον, η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως action camera. Εάν ασχολείστε με τα σπορ, τότε ίσως αυτή το smartband Alfawise MC50C με κάμερα μπορεί να είναι χρήσιμη για εσάς.

Το Alfawise MC50C μπορεί να συνδεθεί με το smartphone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή και στη συνέχεια μπορείτε να λάβετε ειδοποίηση κλήσεων και μηνυμάτων.

Αγοράστε το στο Gearbest

Alfawise MC50C, λογισμικό & παρακολούθηση

Το smartband Alfawise MC50C διαθέτει ασύρματη σύνδεση Bluetooth 4.0. Με την εφαρμογή που ονομάζεται FangZouDiu, μπορείτε να ακολουθήσετε μερικές από τις λειτουργίες του smartband. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μέσω του κώδικα QR στις οδηγίες ή απευθείας από το Play Store. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει να τη συνδέσετε με το Alfawise MC50C. Γίνεται πολύ εύκολα στο μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Το κύριο μενού της εφαρμογής δείχνει τα βήματα που έχετε ολοκληρώσει και ποιος στόχος έχει οριστεί, μπορείτε επίσης να δείτε την απόσταση που διανύσατε και πόσες θερμίδες "κάψατε". Στο μενού εφαρμογών, μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα πεδία, όπως ρυθμίσεις υγείας, η συσκευή μου, διαχείριση μηνυμάτων και ποια έκδοση της συσκευής είναι εγκατεστημένη.

Ο συγχρονισμός της εφαρμογής με το smartband στη δοκιμή μας, μας δείχνει ότι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για όσους ασχολούνται με έναν ενεργό τρόπο ζωής. Ως εκ τούτου, από το χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ανάλυση και να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με τους επιδιωκόμενους στόχους.

Alfawise MC50C Specs

Εφαρμογή: FangZouDiu
Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 4.0
Μέγεθος Οθόνης: 0.42 inch
Χωρητικότητα Μπαταρίας: 150mAh
Video format: AVI
Video coding: M-JPEG
Ανάλυση Video: 1920 x 1080
Video frame rate: 30fps
Ανάλυση Φωτογραφίας: 2560 x 1440
Image format: JPG
Sound format: WAV
Υποστήριξη Αποθήκευσης: micro SD ( TF card ) supports up to 64GB FAT32 File system

Alfawise MC50C Συμπέρασμα

Το smartband Alfawise MC50C στην κριτική μας δεν είναι ακριβώς η συνηθισμένη φορητή συσκευή που περιμέναμε να δούμε. Η συσκευή θα είναι χρήσιμη για την εφαρμογή συγκαλυμμένων λήψεων ή για τη λήψη των extreme στιγμών σας. Ο σχεδιασμός και η εμφάνιση είναι πολύ παρόμοια με τα υπάρχοντα μοντέλα συσκευών παρακολούθησης γυμναστικής. Η ποιότητα κατασκευής του smartband είναι αρκετά καλή πάντως.

Φυσικά, υπάρχουν και αρνητικές πτυχές του smartband, για παράδειγμα, η απουσία οποιασδήποτε προστασίας από το νερό και τη σκόνη. Ως εκ τούτου, η χρήση της κάτω από το νερό γενικά δεν συνιστάται. Η έλλειψη αισθητήρα καρδιακού ρυθμού και πίεσης αίματος δεν καθιστούν την έξυπνη ζώνη λιγότερο παραγωγική. Ο κατασκευαστής έπρεπε να εγκαταλείψει ορισμένες λειτουργίες προκειμένου να εγκαταστήσει μια κρυφή μηχανή μέσα στην συσκευή και να διατηρήσει την τιμή χαμηλή.

To βρήκαμε στο Gearbest.

Περισσότεραfb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα