Δεν έχετε διαδίκτυο; Η εφαρμογή Google έχει ένα κρυφό παιχνίδι για να περάσετε το χρόνο σας

Παρόλο που τα δωρεάν Wi-Fi και οι αξιοπρεπείς ασύρματες συνδέσεις δικτύου αφθονούν αυτές τις μέρες, υπάρχουν ακόμα αρκετές στιγμές που θα βρείτε τον εαυτό σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο στο smartphone σας. Ω, ναι το ξέρω είναι φρίκη! Ευτυχώς, η Google έχει μια λύση για να περάσετε την ώρα σας: υπάρχει ένα νέο κρυφό παιχνίδι μέσα στην εφαρμογή Google που μπορείτε να παίξετε χωρίς σύνδεση δεδομένων.Στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση είναι να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα σας. Όπως πρώτα εντοπίστηκε από το Android Police, το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το Flappy Bird, αν και με ένα χαριτωμένο χαρακτήρα που μοιάζει με σύννεφο αντί για πουλί.

Για να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι, είτε περιμένετε έως ότου δεν διαθέτετε δεδομένα ούτε διακόψτε χειροκίνητα το Wi-Fi και τη σύνδεση των δεδομένων σας. Μόλις αποσυνδεθείτε, εκτελέστε μια αναζήτηση για οποιοδήποτε θέμα μέσα στην εφαρμογή Google (όχι στον google chrome στο google app). Θα δείτε μια ειδοποίηση ότι δεν είστε συνδεδεμένοι μαζί με μια φωτογραφία του χαρακτήρα που μοιάζει με σύννεφο του παιχνιδιού. Κάντε κλικ στο χαρακτήρα και θα μεταφερθείτε στο παιχνίδι.Παίξτε όση ώρα θέλετε μέχρι να βρείτε ξανά δεδομένα. Το παιχνίδι δεν είναι κάτι τρομερό αλλά σίγουρα είναι ότι πρέπει για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Σαν σύννεφο πρέπει να πετάτε στον ουρανό με μία ομπρέλα αποφεύγοντας τα εμπόδια που έρχονται με τη μορφή σκοτεινών κεραυνών, πτηνών και άλλων χαριτωμένων χαρακτήρων. Είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα διασκεδαστικό και ένας πολύ καλός τρόπος να σκοτώσετε κάποιο χρόνο, ενώ δεν μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε οποιαδήποτε έκδοση της εφαρμογής Google παραπάνω από v9.46.6.21. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα