Η Samsung θέλει να προσθέσει δύο βασικά χαρακτηριστικά στη σειρά Galaxy S10 μέσω ενημέρωσης

Σύμφωνα με ένα tweet από τον tipster Ice Universe (@UniverseIce), η Samsung εξετάζει μερικές αλλαγές στο firmware της σειράς Galaxy 10 που θα πρέπει να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες αυτών των τηλεφώνων. Το tweet λέει ότι ο πρόεδρος της Samsung Greater China, μιλώντας σε ένα συνέδριο, μίλησε για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων γρήγορης φόρτισης των συσκευών της σειράς στα 25W.Παραδόξως, η Samsung προσφέρει ήδη 25W φόρτιση στα mid-range Galaxy A70, Galaxy A50 και Galaxy A30, αλλά όχι στα μοντέλα ναυαρχίδων που κυκλοφορούν σήμερα. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι το Galaxy S10 5G, ένα εντελώς διαφορετικό τηλέφωνο, το οποίο ξεχωρίζει από την 4G LTE έκδοση του Galaxy S10, θα ξεκινήσει με λειτουργίες φόρτισης 25W αυτό το καλοκαίρι.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi παρουσίασε το φορτιστή 100W "Super Charge Turbo" που θα φορτίζει μια μπαταρία από 0% έως 100% σε μόλις 17 λεπτά. Και αν δεν μπορείτε να περιμένετε, μια φόρτιση 7 λεπτών θα μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία smartphone από 0% έως 50% σε μόλις 7 λεπτά. Το SuperVOOC της Oppo φορτίζει στα 50W ενώ το πτυσσόμενο Huawei Mate X θα φορτίζει στα 55W όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Το άλλο νέο χαρακτηριστικό που ο διευθυντής της Samsung μίλησε για την αποστολή στη γραμμή Galaxy S10 μέσω ενημέρωσης είναι το Super Night Mode. Παρόμοια με τη λειτουργία Night Sight που είναι διαθέσιμη και στις τρεις γενιές των τηλεφώνων Pixel, η λειτουργία Super Night θα επιτρέπει στους χρήστες του Galaxy S10 να τραβούν φωτογραφίες σε συνθήκες σκοτεινής και χαμηλής φωτεινότητας χωρίς να χρησιμοποιούν το φλας. Επί του παρόντος, οι νέες ναυαρχίδες της Samsung έχουν κάτι που ονομάζεται Φωτεινή νύχτα, αλλά αυτό δεν ενεργοποιείται και απενεργοποιείται όταν χρειάζεται, όπως το Night Sight του Pixel.Αντίθετα, το Bright Light είναι μέρος των εργαλείων βελτιστοποίησης Scene Optimizer, τα οποία ανιχνεύουν αυτόματα ποιο είναι το θέμα της λήψης μιας φωτογραφίας και ρυθμίζει την κάμερα για να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα. Εάν το εργαλείο Screen Optimizer συνειδητοποιήσει ότι μια φωτογραφία βρίσκεται στο σκοτάδι, θα έχει η φωτογραφική μηχανή μεγαλύτερη έκθεση για να "κρατήσει" περισσότερο φωτισμό. Ενώ αυτό είναι εν μέρει ο τρόπος λειτουργίας της Νυχτερινής Όρασης του Pixel (το AI χρησιμοποιείται για να προσθέσετε ορισμένες λεπτομέρειες), το Bright Night της Samsung δίνει την δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι.

Παρόλο που δεν υπάρχει καμία λέξη ακόμα για το πότε αυτά τα χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να σταλούν στους ιδιοκτήτες του Galaxy S10 με τη μορφή ενημέρωσης OTA, ίσως είναι νωρίτερα από ό, τι νομίζετε. Όπως επισημάνθηκε προηγουμένως, η δυνατότητα γρήγορης φόρτισης των 25 W χρησιμοποιείται ήδη στα νέα τηλέφωνα Galaxy A μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας και πολλά από αυτά που θα έκανε ο Super Night Mode είναι ήδη μέρος του Bright Light της φωτογραφικής μηχανής του Galaxy S10.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα