Η νέα τεχνολογία φόρτισης 100 W της Xiaomi θα φορτίσει πλήρως το τηλέφωνό σας σε μόλις 17 λεπτά

Το Huawei Mate 20 Pro υποστηρίζει 40W SuperCharge. Το Oppo Find X είναι συμβατό με 50W SuperVOOC. Και σύντομα, ορισμένα smartphones της Xiaomi θα υποστηρίξουν μια απίστευτη τεχνολογία 100W γρήγορης φόρτισης.Προγραμματισμένη να ανακοινωθεί αύριο στην Κίνα, η νέα τεχνολογία φόρτισης θα διατεθεί στο εμπόριο ως "Super Charge Turbo" και στη συνέχεια θα γίνει η ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στον κόσμο. Ειδικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά ο συνιδρυτής της Xiaomi και ο Πρόεδρος Lin Bin μοιράζονται ένα βίντεο της νέας τεχνολογίας στη δράση.

Όπως φαίνεται στο κλιπ των 40 δευτερολέπτων, η νέα τεχνολογία μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία smartphone 4000mAh από 0% έως 50% σε μόλις 7 λεπτά. Στη συνέχεια, αφήνοντας το τηλέφωνο σε φόρτιση για επιπλέον 10 λεπτά, η φόρτιση θα φτάσει στο 100%, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες θα μπορούσαν να φορτίσουν πλήρως τις συσκευές τους σε μόλις 17 λεπτά.Για να αναδείξει περαιτέρω τις δυνατότητες του Super Charge Turbo, η Xiaomi το συνέκρινε άμεσα με το 50W SuperVOOC της Oppo στο σύντομο βίντεο. Ο τελευταίος φορτίζει μια μικρότερη μπαταρία 3700mAh, αλλά ήταν μόνο ικανός να παράγει ένα φορτίο 65% στα 17 λεπτά που χρειάστηκε η Xiaomi να φορτίσει πλήρως μια μπαταρία 4000mAh.

Το πότε θα δούμε τη νέα τεχνολογία Super Charge Turbo της Xiaomi μέσα στα smartphones της, παραμένει λίγο μυστήριο, αλλά θα ανακοινωθούν αύριο περισσότερες λεπτομέρειες. Ένας πιθανός υποψήφιος για να το χρησιμοποιήσει θα μπορούσε να είναι το Mi Mix 4 όταν κυκλοφορεί αργότερα φέτος. Εναλλακτικά, η εταιρεία θα μπορούσε να περιμένει το Xiaomi Mi 10 το επόμενο έτος πριν από την απελευθέρωση της τεχνολογίας δημοσίως.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα