Πώς να ενεργοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών (app drawer) στο Huawei Mate 20 Pro

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να ενεργοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών (App Drawer) σε Huawei Mate 20 και Mate 20 Pro με EMUI. Όπως και άλλοι καθιερωμένοι κατασκευαστές, η Huawei δημιουργεί το δικό της ιδιόκτητο skin λογισμικού το οποίο "πέφτει" πάνω από το Android. Ονομάζεται EMUI, το skin είναι αρκετά ώριμο, καθώς υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και προσφέρει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.Ωστόσο, υπάρχει αυτή η αλλαγή με το EMUI που μπορεί να φαίνεται ενοχλητικό για κάποιους χρήστες αφού δεν διαθέτει συρτάρι εφαρμογών από προεπιλογή. Όλες οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί τοποθετούνται στις σελίδες της αρχικής οθόνης. Ευτυχώς, με αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να το αλλάξετε και να επιστρέψετε σε πιο τακτική διάταξη. Τα επόμενα βήματα σας δείχνουν πώς να ενεργοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών των Huawei Mate 20 smartphones.

Όλα τα τηλέφωνα Mate 20 στέλνονται με το EMUI 9 το οποίο βασίζεται στο Android 9 Pie. Σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις EMUI, αυτή η έκδοση έχει βελτιωμένο σχεδιασμό, καλύτερο UI και ταχύτερη απόδοση. Όλα αυτά, ενώ παράλληλα προσφέρει πρόσθετες επιλογές οι οποίες διαφορετικά δεν είναι διαθέσιμες στο Android. Αλλά, όπως επισημάναμε προηγουμένως, είναι κάποιες αλλαγές για τις οποίες οι έμπειροι χρήστες του Android ενδέχεται να μην ενδιαφέρονται, όπως η μη διαθεσιμότητα του συρταριού app, από προεπιλογή. Ευτυχώς, η Huawei δεν ανάγκασε όλους τους χρήστες να ανεχθούν αυτή την αλλαγή, καθώς επιτρέπει απλώς την επιστροφή σε μια πιο τυποποιημένη δομή. Για να το ενεργοποιήσετε, ο οδηγός μας περιλαμβάνει πλήρη βήματα.

Πώς να ενεργοποιήσετε το συρτάρι εφαρμογών στο Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro

Βήμα 1 - Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μπορείτε να το κάνετε εντοπίζοντας τη συντόμευση στην οθόνη home ή απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω στον πίνακα ειδοποιήσεων και πατώντας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 2 - Από τις επιλογές που προκύπτουν, θα πρέπει τώρα να επιλέξετε Προβολή.

Βήμα 3 - Στην ενότητα Προβολή, πατήστε στο στυλ αρχικής οθόνης.

Βήμα 4 - Όπως αναφέρθηκε, από προεπιλογή, η Standard εμφάνιση θα είναι ενεργοποιημένη. Για να έχετε ένα αυτόνομο συρτάρι εφαρμογών, πατήστε απλώς την επιλογή Συρτάρι.

Αυτό ήταν! Ελπίζουμε ότι αυτό σας βοήθησε και σας έκανε να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τα τηλέφωνα της σειράς Mate 20.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα