Το επόμενο Xbox της Microsoft θα κυκλοφορήσει τον Μάιο

Αρχίζει να φαίνεται ότι η νέα disc-less κονσόλα της Microsoft το Xbox One S θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου, μετά από διαρροή εγγράφων που έδειξαν την έκδοση "Xbox One S All-Digital" να έρχεται στο εγγύς μέλλον. Αυτό προέρχεται από έγγραφα που ελήφθησαν από το Windows Central, αλλά οι φήμες για ένα Xbox One S χωρίς μονάδα Blu-ray υπάρχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Προηγούμενες φήμες έχουν επισημάνει μια ανακοίνωση στα μέσα Απριλίου, με ένα λανσάρισμα κάποια στιγμή το Μάιο.Αυτή η τελευταία διαρροή προσθέτει την πρόταση ότι η ψηφιακή κονσόλα θα συσκευάσει έναν σκληρό δίσκο 1TB και θα διαθέτει ψηφιακούς κωδικούς για το Forza Horizon 3, Sea of ​​Thieves και Minecraft. Επιπλέον, η παραγγελία αυτή σε απευθείας σύνδεση θα έρθει με την επιλογή να επιλέξετε κάποια παιχνίδια που θέλετε να είναι προεγκατεστημένα στο μηχάνημα πριν από την αποστολή του, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί στο σπίτι σας με το παιχνίδι Xbox που θέλετε ήδη εγκατεστημένο.

Για μένα, αυτό αναπόφευκτα σημαίνει ότι θα παίξω να παίξω μέσω του Castlevania: Symphony of the Night για 100η φορά, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω συμβατότητας με το Xbox 360 μετά την απελευθέρωση του Xbox Live Arcade για τα παιχνίδια. Για όλους τους άλλους, υποθέτω ότι θα μπορούσατε να σκάψετε σε τίτλους όπως το Gears of War, το Crackdown 3 ή οτιδήποτε άλλο από το Xbox που μπορεί να έχετε αγαπήσει.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι προκαλεί σύγχυση οτι προωθηθεί μια κονσόλα μόνο digital χωρίς ψηφιακό δίσκο, η Microsoft έχει πετύχει ένα μεγάλο deal με το Xbox Game Pass, το οποίο έχει δει παιχνίδια διαθέσιμα ψηφιακά την ημέρα κυκλοφορίας για όσους έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία. Βασικός παράγοντας της επικείμενης υπηρεσίας ροής xCloud της Microsoft, και ο ενθουσιασμός τους για ένα μέλλον χωρίς δίσκο κάνει αυτή την μετάβαση ακόμα πιο εύκολη.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα