Το UMIDIGI F1 Play παρουσιάστηκε επίσημα με 48MP Camera και Giveaway!

Η κάμερα 48-megapixel έρχεται σε όλο και περισσότερα smartphones. Τώρα η UMIDIGI φέρνει τη φωτογραφική μηχανή 48MP σε ένα κινητό χαμηλού προϋπολογισμού - το UMIDIGI F1 Play, μια αναβαθμισμένη έκδοση του UMIDIGI F1. Πρινλίγες ημέρες, ξεκίνησε το πρώτο κεραμικό τηλέφωνο 48ΜP UMIDIGI S3 Pro. Και η UMIDIGI δίνει 10 συσκευές από το νέο UMIDIGI F1 Play, μπορείτε να συμμετάσχετε εδώ για να κερδίσετε ένα δωρεάν.

Ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα χαμηλού προϋπολογισμου\ύ με 48MP κάμερα

Τα κινητά τηλέφωνα 48MP από την UMIDIGI, το UMIDIGI F1 Play και το S3 Pro δείχνουν ότι η UMIDIGI ξεπερνά τους περισσότερους ανταγωνιστές στον τομέα του χαμηλού προϋπολογισμού με καλές επιδόσεις. Το UMIDIGI F1 Play διαθέτει κύρια κάμερα 48MP σε συνδυασμό με κάμερα βάθους 8MP στο πίσω μέρος. Όπως και οι συσκευές UMIDIGI S3 Pro, καθώς και οι συσκευές Mi 9 και OPPO F11 Pro, ο αισθητήρας φωτογραφικής μηχανής 48MP μετρά 1/2 ίντσα και διαθέτει 1,6 micron σούπερ pixels (με τεχνολογία pixel binning για τη συγχώνευση τεσσάρων pixel 0,8 microm σε ένα όταν βρίσκεται σε χαμηλό φωτισμό). Με το μεγάλο διάφραγμα F / 1,7, το F1 Play όχι μόνο μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και να τραβήξει φωτεινές νυχτερινές φωτογραφίες χωρίς θόρυβο.

Εκτός αυτού, το UMIDIGI F1 Play τροφοδοτείται από το Helio P60 AI SoC όπως το F1, αλλά με μεγαλύτερη RAM 6GB και εσωτερική αποθήκευση 64GB. Προσφέρει οθόνη FHD + με waterdrop 6,3 ιντσών σε συνδυασμό με την τεχνολογία in-cell LTPS. Το F1 Play διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 5150mAh με γρήγορη φόρτιση 18W και θα το διατηρήσει ενεργό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός από τη ρύθμιση 48MP + 8MP διπλή οπίσθια κάμερα, έρχεται με μια 16MP υψηλής ανάλυσης φωτογραφική μηχανή selfie. Τρέχει επίσης με το Android 9 Pie OS.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Η τιμή του UMIDIGI F1 Play δεν είναι ακόμα γνωστή. Αλλά νομίζουμε ότι θα είχε την ίδια τιμή περίπου US $ 200 με το UMIDIGI F1.  Το UMIDIGI F1 Play αναμένεται να προχωρήσει σε παγκόσμια πώληση στα τέλη Μαρτίου. Τώρα η UMIDIGI κρατά ένα νέο giveaway για το F1 Play, συνολικά 10 συσκευές smartphones ως δώρα. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το F1 Play και να συμμετάσχετε στο giveaway στην επίσημη ιστοσελίδα τους εδώ.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα