Κερδίστε χρήματα παίζοντας στο τηλέφωνό σας με το PUBG Mobile Club Open 2019

Νωρίτερα σήμερα, η εταιρία Tencent Games ανακοίνωσε το PUBG Mobile Club Open (PMCO) 2019. Το επερχόμενο παγκόσμιο τουρνουά διαθέτει ένα χρηματικό έπαθλο πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια και μπορείτε να πάρετε ένα μέρος από αυτά τα χρήματα αν νομίζετε ότι εσείς και η ομάδα σας είστε αρκετά καλοί.Το PMCO 2019 χωρίζεται σε δύο γεγονότα - το Spring Split και το Fall Split. Κάθε μία από τις δύο εκδηλώσεις έχει το δικό του prize pool και το Grand Finals, με τους Μεγάλους Τελικούς του Spring Split που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2019. Οι Μεγάλοι Τελικοί του Fall Split θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2019.

Αν θέλετε να εγγραφείτε για το PMCO 2019, ακολουθούν ορισμένοι κανόνες και απαιτήσεις:

Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι 16 ετών και άνω από την ημερομηνία έναρξης του τουρνουά για να συμμετάσχουν
Όλοι οι παίκτες με τοπική νόμιμη ηλικία πρέπει να έχουν τη συγκατάθεση των γονέων για συμμετοχή
Ο περιορισμός της ηλικίας και οι κανόνες θα εφαρμοστούν ανά νόμιμη ηλικιακή ρύθμιση σε κάθε περιοχή
Τουλάχιστον τρεις παίκτες από κάθε ομάδα πρέπει να προέρχονται από την περιοχή που ανταγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν
Όλοι οι συμμετέχοντες παίκτες πρέπει να έχουν τουλάχιστον την τάξη του Platinum στο τέλος της προηγούμενης σεζόνΜπορείτε να εγγραφείτε στο τουρνουά και να δείτε τους υπόλοιπους κανόνες και απαιτήσεις σε αυτόν τον σύνδεσμο. Η εγγραφή για το Spring Split είναι ανοιχτή από τις 8 Μαρτίου έως τις 18 Μαρτίου, ενώ η εγγραφή για το Fall Split είναι ανοιχτή κάποια στιγμή τον Αύγουστο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα