Το αρχικό Diablo επιστρέφει στον υπολογιστή χάρη στην Blizzard και την GOG

Το αγαπημένο κλασικό RPG της Blizzard είναι τώρα διαθέσιμο στον υπολογιστή σε όλη του τη ρετρό χάρη, χάρη σε μια νέα συνεργασία με της Blizzard με την GOG. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού προς μεγάλη μας έκπληξη ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που το Diablo έχει διατεθεί μέσω της ψηφιακής διανομής.Εάν ανησυχείτε ότι η Blizzard πρόκειται να χρεώσει κάτι απογοητευτικό για τον τίτλο, δεν χρειάζεται, καθώς είναι προς πώληση τώρα μόνο για περίπου 10 €.  Το Diablo κυκλοφόρησε το 1996, το πρωτότυπο Diablo είναι ένα από τα πρώτα RPG που έπαιξα σε υπολογιστή (μου ήρθε μια γλυκιά νοσταλγία μόλις έμαθα το νέο όπως πιστεύω θα έρθει σε πολλούς από εσάς), καθιστώντας το κλασικό μέλος μιας θρυλικής βιβλιοθήκης παιχνιδιών PC από την Blizzard.

Τώρα, έχει ενημερωθεί για να λειτουργεί σε σύγχρονα συστήματα παράλληλα με γραφικά σε ανάλυση HD και βελτιωμένη ποιότητα ήχου.Ενώ το techfreaks δεν υπήρχε για να κάνει ένα review/παρουσίαση για το Diablo το 1996, μπορούμε με σθένος να πούμε ότι είναι ένα φανταστικό RPG που αναμφισβήτητα πρωτοστάτησε σε αυτό το είδος πίσω στο 1996 και αποτέλεσε την έναρξη για πολλούς άλλους τίτλους οι οποίοι βασίστηκαν πάνω στο παιχνίδι.

Από τότε ακολουθούνται δύο εξίσου αγαπημένες συνέχειες και το επερχόμενο Diablo Immortal για iOS και Android. Ίσως, μια μέρα, θα ακούσουμε κάτι για το Diablo 4 ή και για άλλους τίτλους εκείνης της εποχής (όπως το αγαπημένο σε πολλούς Baldur's Gate).

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα