Το επίσημο βίντεο για το LG V50 δείχνει τον επερχόμενο κόσμο του 5G

Την Κυριακή, το LG V50 ThinQ αποκαλύφθηκε από την LG και η συσκευή είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας που υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G. Μετά την παρουσίαση, η LG κυκλοφόρησε το επίσημο νέο βίντεο για τη συσκευή. Ο κατασκευαστής επέλεξε να επικεντρωθεί σο 5G, και τι σημαίνουν οι ταχύτερες ταχύτητες δεδομένων για τους χρήστες. Σε σύγκριση με το 4G LTE, τα δεδομένα που μετακινούνται σε ένα δίκτυο 5G ταξιδεύουν έως και 20 φορές ταχύτερα. Αυτό θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες και προοπτικές για τις κινητές συσκευές.Σημαίνει επίσης ότι μερικά από τα πράγματα που κάνουμε τώρα στα τηλέφωνά μας θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα με το 5G. Το βίντεο σημειώνει πως μια ολόκληρη τηλεοπτική σειρά θα μεταφορτωθεί "σε μια στιγμή". Η Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR) θα φανεί καλύτερα και θα χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα χαρακτηριστικά. Η LG αποκαλεί το 5G "τον απόλυτο τρόπο να ακούτε, να παρακολουθείτε, να παίζετε".

Και η LG εισήγαγε επίσης το εξάρτημα οθόνης Dual Screen για το V50 χθες. Αυτή είναι μια δεύτερη οθόνη που συνδέεται με το τηλέφωνο, προσθέτοντας νέες λειτουργίες. Για παράδειγμα, όταν οι δύο οθόνες είναι συνδεδεμένες και σε οριζόντια λειτουργία, οι παίκτες παιχνιδιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επάνω οθόνη ως οθόνη για ένα παιχνίδι ενώ η κάτω οθόνη εμφανίζει έναν εικονικό controller. Ό, τι υπάρχει στην μια οθόνη μπορεί να αποθηκευτεί άμεσα ως στιγμιότυπο οθόνης στη δεύτερη οθόνη. Και ενώ χρησιμοποιείτε μια οθόνη για να προβάλλετε ζωντανά βίντεο, η δεύτερη οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμμετάσχει σε μια ζωντανή συνομιλία. Προς το παρόν, είναι η απάντηση της LG στα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Samsung και της Huawei.Η LG δεν έχει αποκαλύψει ακόμη την τιμολόγηση του LG V50 ThinQ και της θήκης οθόνης. Επιπλέον, δεν ανακοίνωσε επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου. Αλλά έκανε αυτό το βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε ξανά και ξανά και ξανά.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα