Τρελές προδιαγραφές, κεραμική πλάτη. Αυτό είναι το Galaxy S10 + σε κεραμικό λευκό και κεραμικό μαύρο!

Εντάξει, έχουμε ακούσει και βλέπουμε πολλές διαρροές για τα επερχόμενα τηλέφωνα Galaxy S10. Από ότι ξέρουμε: θα έχουμε τρία μοντέλα - ένα χαμηλού "προϋπολογισμού" Galaxy S10e και άλλες δύο εκδόσεις τα Galaxy S10 και Galaxy S10 +. Ακολουθώντας ένα μοντέλο τιμολόγησης παρόμοιο με το iPhone 2018, τα νέα smartphones θα κυμανθούν από την τυπική τιμολόγηση των 750 δολαρίων ως μια αρκετά υψηλή τιμή.Το χαμηλότερο από αυτά το S10e θα έχει μερικές "εκτπώσεις". Δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και χωρίς διπλή κάμερα μπροστά. Αλλά τι θα διαθέτουν τα πιο ακριβά μοντέλα; Για αρχή, θα έχετε ένα κεραμικό πίσω μέρος για να αναδείξει την συσκευή, καθιστώντας τις ακριβές παραλλαγές άμεσα αναγνωρίσιμες. Και μόλις πήραμε την πρώτη μας ματιά στα μοντέλα "κεραμικό λευκό" και "κεραμικό μαύρο" σε υψηλής ποιότητας renders. Δείτε τα εδώ:

s10 renders back s10 renders back front

Αυτό είναι όλο; Καλά όχι, δεν είναι. Θυμηθείτε πως το Galaxy Note 9 είχε την επιλογή να φτάσετε σε μια αποθήκη μνήμης 1 TB. Θα μπορούσατε να το αποκτήσετε αγοράζοντας την έκδοση 512 GB του Note 9 και εισάγοντας μια κάρτα microSD 512 GB σε αυτήν. Λοιπόν ... Σύμφωνα με διαρροές, το πιο ακριβό Galaxy S10 + θα έρθει με 1 TB εσωτερικής αποθήκευσης κατευθείαν από το κουτί. Τώρα, αν αυτό σας φαίνεται τεράστιος αποθηκευτικός χώρος περιμένετε, για η Samsung δεν σταματάει εδώ φαίνεται ότι θα έχει ένα επιβλητικό 12 GB μνήμης RAM!Ακόμα και οι powerusers θα δυσκολευτούν να υποστηρίξουν ότι το Android χρειάζεται 12 GB μνήμης RAM στην τρέχουσα μορφή του. Αλλά αυτή μπορεί να είναι μια προσπάθεια της Samsung για την εξέλιξη των τηλεφώνων της στο μέλλον.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα ναυαρχικά smartphones έχουν αρχίσει όλο και πιο ακριβά πρόσφατα. Ο λόγος εδώ μπορεί να είναι ότι η αγορά είναι σε στασιμότητα - οι άνθρωποι είναι όλο και λιγότερο διατεθειμένοι να αναβαθμίσουν τα παλιά τους τηλέφωνα, αφού είναι ακόμα αρκετά καλά. Ως αποτέλεσμα, οι πωλήσεις μειώνονται.

Για να αντισταθμίσουν την πτώση των πωλήσεων, οι κατασκευαστές έχουν στρατηγικές αλλαγής. Ένα σημαντικό είναι η εισαγωγή οικοσυστημάτων και υπηρεσιών που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες οικογένειες συσκευών. Το άλλο είναι μια αύξηση της τιμής για την αύξηση των περιθωρίων κέρδους.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα