Η Xiaomi μας αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του Mi 9 και βλέπουμε τριπλή κάμερα

Το Xiaomi Mi 9 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σε περίπου μια εβδομάδα, και η κινεζική εταιρία έχει ήδη δείξει μια τριπλή ρύθμιση κάμερας πίσω. Τώρα, ένα στέλεχος της Xiaomi αποκάλυψε τη σχεδίαση του τηλεφώνου σε μια σειρά posts στο Twitter. Ο αντιπρόεδρος Wang Xiang δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της συσκευής στο Twitter, παρουσιάζοντας το τρίο της κάμερας, το κατώτατο σημείο του τηλεφώνου και μια πλήρη εικόνα της πλάτης του.Η τελευταία εικόνα δείχνει επίσης ένα μάλλον μοναδικό χρώμα gradient, το οποίο φαίνεται να κυμαίνεται μεταξύ μπλε, τυρκουάζ και πράσινο. Είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες διαβαθμίσεις χρωμάτων που έχουμε δει σε ένα smartphone, αν και μου αρέσουν πολύ και τα gradient χρώματα των Huawei Twilight και Vivo.

Η Xiaomi έχει δείξει επίσης την εγκατάσταση της τριπλής κάμερας στο Twitter αυτήν την εβδομάδα, υποδεικνύοντας ότι θα δούμε μια κύρια κάμερα, έναν αισθητήρα βάθους και έναν υπερβολικά ευρυγώνιο shooter στο Xiaomi Mi 9. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο μπορεί να έχει ένα μειονέκτημα όσο αφορά τη μεγέθυνση, αλλά μια εξαιρετικά ευρεία γωνία φωτογραφική μηχανή είναι ιδανική για ομαδικές λήψεις, τοπία και φωτογραφήσεις πόλης.Η Xiaomi θα ξεκινήσει το τηλέφωνο στην Κίνα στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά αποκάλυψε επίσης ένα γεγονός της 24ης Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Το νέο τηλέφωνο αναμένεται να περιέχει ένα chipset Snapdragon 855 και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, αλλά η προσθήκη μιας ρύθμισης τριπλής κάμερας γλυκαίνει ακόμα περισσότερο τους αγοραστές. Ας ελπίσουμε ότι η Xiaomi θα επιμείνει στην επιθετική στρατηγική τιμολόγησης της και θα προσφέρει μια ανταγωνιστική τιμή.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα