Το Sony Xperia XA3 Ultra δείχνει το ψηλό σχέδιο του σε renders που έχουν διαρρεύσει

Η σειρά Xperia Xperia της Sony μπορεί να μην εμφανίστηκε στο CES τον περασμένο μήνα, αλλά τα smartphones θα εμφανιστούν σχεδόν σίγουρα στο MWC 2019 αργότερα αυτό το μήνα. Και με λιγότερο από δύο εβδομάδες για να εμφανιστεί επίσημα, το Xperia XA3 Ultra έχει διαρρεύσει τώρα σε μια σειρά από press renders.Όπως και ο μικρότερος αδελφός του, η επόμενη υπερμεγέθης mid-ranger της Sony θα έχει ένα ασυνήθιστο λόγο διαστάσεων 21: 9 που οδηγεί σε πολύ ψηλό σχεδιασμό. Η οθόνη 6,5 ιντσών συνδυάζεται με εξαιρετικά στενές πλευρικές στεφάνες και σχεδόν ανύπαρκτο "πηγούνι". Για κάποιο λόγο, όμως, η Sony έχει τοποθετήσει το smartphone με ένα τεράστιο "μέτωπο" που αυξάνει σημαντικά το συνολικό ύψος.

Sony Xperia XA3 Ultra render leaks 2

Όπως συμβαίνει συνήθως, το επάνω πλαίσιο του Xperia XA3 Ultra στεγάζει το ηχείο, τον αισθητήρα εγγύτητας και την απροσδιόριστη κάμερα slefies που βλέπει προς τα εμπρός. Ενώ στο θέμα των φωτογραφικών μηχανών, αξίζει να σημειωθεί ότι το πίσω μέρος του smartphone περιλαμβάνει δύο. Μία από αυτές θα λειτουργήσει κατά πάσα πιθανότητα ως κύριος αισθητήρας ενώ η άλλη θα βοηθήσει με τις εικόνες bokeh και άλλες περιπτώσεις όπου απαιτούνται επιπλέον πληροφορίες βάθους.Το Xperia XA3 Ultra αναμένεται να τροφοδοτείται από το Snapdragon 660 της Qualcomm σε συνδυασμό με ένα αξιοπρεπές 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης. Αυτό θα πρέπει επίσης να φτάσει μαζί με Android 9 Pie και χωρητικότητα μπαταρίας περίπου 4.000mAh.

Sony Xperia XA3 Ultra renders

Σε τελευταία ανάλυση, τα renders υποδηλώνουν ότι το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα μόλις κυκλοφορήσει - μπλε και μαύρο. Οι πληροφορίες τιμολόγησης παραμένουν ένα πλήρες μυστήριο αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα η συσκευή να μην ονομάζεται Xperia XA3 Ultra. Στην πραγματικότητα, η Sony θα μπορούσε να σβήσει το branding "XA" εξ ολοκλήρου υπέρ μιας νέας σειράς smartphone. Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις και μένει να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα