Το Vivo V15 Pro θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου με ένα pop-up selfie snapper στα 32MP

Ένα tweet από τη Vivo Ινδίας (μέσω The Verge) αποκαλύπτει ότι το Vivo V15 Pro θα διαθέτει μια pop-up selfie κάμερα. Ενώ ήταν ακόμα μια καινοτομία, ήταν το Vivo NEX S που έφερε την αναδυόμενη κάμερα στους καταναλωτές. Υπάρχει όμως μια μεγάλη αλλαγή. σε αντίθεση με την 8MP pop-up selfie camera στο NEX S, ο αισθητήρας για το V15 Pro θα φτάνει τα 32MP.Υπάρχει η εικασία ότι ο αισθητήρας που χρησιμοποιείται στο αναδυόμενο pop-up είναι το GD1 της Samsung, το οποίο είναι γνωστό για την ικανότητά του να λειτουργεί σε μικρούς χώρους. Ο αισθητήρας υποστηρίζει HDR και ηλεκτρονική σταθεροποίηση εικόνας. Μια άλλη λειτουργία που θα πάρει το V15 Pro από το NEX S είναι ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Το Vivo V15 Pro θα παρουσιαστεί στις 20 Φεβρουαρίου, το οποίο εγγυάται αρκετά ότι δεν θα ακούσετε πολλά γι 'αυτό. Το τηλέφωνο θα ξετυλιχθεί την ίδια μέρα που η Samsung θα κάνει το event της 2019 Unpacked. Αυτό σημαίνει ότι η Vivo θα πρέπει να ανταγωνιστεί την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με τις εισαγωγές Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10 +. Μιλώντας για τη Samsung, η εταιρεία αναμένεται να δοκιμάσει τη δική της αυτόματη κάμερα pop-up για το mid-range Galaxy A90. Αυτό το μοντέλο θα αντικαταστήσει υποθετικά το Galaxy A9 (2018) και την εγκατάσταση τετραπλής κάμεράς του στην πλάτη.

Το πλεονέκτημα της κατοχής μιας αναδυόμενης κάμερας είναι ότι μπορεί να αντικαταστήσει μια εγκοπή οθόνης ή "τρύπημα" στην οθόνη, να αφήσει την οθόνη του τηλεφώνου ανέπαφη και να επιτρέψει τη λεπτή εμφάνιση του πλαισίου που ζητάνε οι καταναλωτές ​​αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, όσοι διαθέτουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικό στο τηλέφωνό τους πρέπει να ανησυχούν για το πόσο χρόνο θα συνεχίσει να εργάζεται ο μηχανισμός, την πρόσθετη (αν και μικρή) χρήση μπαταρίας και την έλλειψη αξιολόγησης Ingress Protection (IP) . Μια λεπτή στεφάνη, μια οθόνη χωρίς εγκοπή ή "τρύπα" αξίζει την έλλειψη προστασίας από τη σκόνη ή το νερό;Ενώ η Vivo δεν ανακοίνωσε καμία επίσημη τιμολόγηση της συσκευής, ένας εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας ανακοίνωσε ότι στην Ινδία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά smartphone παγκοσμίως, η συσκευή θα έχει τιμές μεταξύ 20.000 και 30.000 ρουπίες. Χρησιμοποιώντας την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία,παίρνουμε ένα εύρος μεταξύ $ 280 και $ 420 δολάρια.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα