Η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το P30 επιβεβαιώθηκε για αποκάλυψη στα τέλη Μαρτίου

Ενώ πολλές εταιρείες όπως η LG, η Samsung και η Sony αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα νέα τους smartphone στο Mobile World Congress (MWC) αργότερα αυτό το μήνα, η Huawei δεν θα αποκαλύψει τη σειρά P30 μέχρι τα τέλη Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές σήμερα.Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η Huawei Πολωνίας έριξε αρκετό φως στο θέμα και επιβεβαίωσε ότι το P30 θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Μαρτίου στο Παρίσι.

Η ισχυρή επιχειρηματική θέση της εταιρείας ακολουθεί, μεταξύ άλλων, την επιτυχία της πώλησης των ναυαρχικών smartphones - των σειρών P20 και Mate20 σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη ζήτηση προϊόντων από το μεσαίο τμήμα τιμών, μεταξύ άλλων της σειράς P smart. Στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Huawei θα παρουσιάσει στο Παρίσι τα τελευταία smartphones της σειράς P η οποία θα ονομαστεί P30.Οι πληροφορίες δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη, δεδομένου ότι η σημερινή σειρά P20 παρουσιάστηκε πέρυσι περίπου την ίδια εποχή. Όσον αφορά την συσκευή, η σειρά P30 αναμένεται να διαθέτει μεγάλη οθόνη OLED, εντυπωσιακές κάμερες με αρκετές δυνατότητες και ισχυρό επεξεργαστή με μεγάλη μνήμη RAM και σίγουρα αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Σίγουρα η Huawei επενδύει στην σειρά P30 για να αυξήσει τις πωλήσεις της σε πολλές αγορές όπως την Ευρωπαϊκή αλλά σίγουρα η τιμή του νέου της smartphone δεν θα είναι προσιτή για όλους. Βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζει ο καιρός για την αποκάλυψη του P30 και θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks