Η επόμενη ναυαρχίδα της Huawei, το P30 επιβεβαιώθηκε για αποκάλυψη στα τέλη Μαρτίου

Ενώ πολλές εταιρείες όπως η LG, η Samsung και η Sony αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα νέα τους smartphone στο Mobile World Congress (MWC) αργότερα αυτό το μήνα, η Huawei δεν θα αποκαλύψει τη σειρά P30 μέχρι τα τέλη Μαρτίου σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές σήμερα.Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η Huawei Πολωνίας έριξε αρκετό φως στο θέμα και επιβεβαίωσε ότι το P30 θα παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη Μαρτίου στο Παρίσι.

Η ισχυρή επιχειρηματική θέση της εταιρείας ακολουθεί, μεταξύ άλλων, την επιτυχία της πώλησης των ναυαρχικών smartphones - των σειρών P20 και Mate20 σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη ζήτηση προϊόντων από το μεσαίο τμήμα τιμών, μεταξύ άλλων της σειράς P smart. Στα τέλη Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η Huawei θα παρουσιάσει στο Παρίσι τα τελευταία smartphones της σειράς P η οποία θα ονομαστεί P30.Οι πληροφορίες δεν είναι πραγματικά μια έκπληξη, δεδομένου ότι η σημερινή σειρά P20 παρουσιάστηκε πέρυσι περίπου την ίδια εποχή. Όσον αφορά την συσκευή, η σειρά P30 αναμένεται να διαθέτει μεγάλη οθόνη OLED, εντυπωσιακές κάμερες με αρκετές δυνατότητες και ισχυρό επεξεργαστή με μεγάλη μνήμη RAM και σίγουρα αρκετό αποθηκευτικό χώρο.

Σίγουρα η Huawei επενδύει στην σειρά P30 για να αυξήσει τις πωλήσεις της σε πολλές αγορές όπως την Ευρωπαϊκή αλλά σίγουρα η τιμή του νέου της smartphone δεν θα είναι προσιτή για όλους. Βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζει ο καιρός για την αποκάλυψη του P30 και θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα