Ολόκληρη η σειρά Moto G7 διαρρέει σε renders υψηλής ανάλυσης

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Motorola σχεδιάζει να παρουσιάσει στις 7 Φεβρουαρίου, τα νέα της mid-range Android smartphones της, τη σειρά Moto G7, αλλά πριν συμβεί αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που δείχνουν ολόκληρη τη γραμμή. Τέσσερα έξυπνα τηλέφωνα Moto G7 θα αποκαλυφθούν μέσα σε λίγες ώρες: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play και Moto G7 Power.Οι εικόνες που διέρρευσαν από τον Roland Quandt επιβεβαιώνουν πολλές από τις προδιαγραφές που μας είπαν διάφορες πηγές, όπως η εγκοπή waterrop, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και η ρύθμιση της κάμερας.

Παρόλο που και τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα Moto G7 μοιάζουν στην εμφάνιση, υπάρχουν μικρά πράγματα που τα διαφοροποιούν, τα οποία είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν σε αυτά τα renders υψηλής ανάλυσης. Η πιο προφανής διαφορά είναι η εγκοπή τύπου waterdrop στο Moto G7 και το Moto G7 Plus, σε αντίθεση με τα άλλα δύο μοντέλα που έρχονται με μεγάλα notch στις οθόνες.Επίσης, το Moto G7 Play και το Moto G7 Power διαθέτουν μία μόνο κάμερα, ενώ τα άλλα δύο κινητά τηλέφωνα Moto G7 διαθέτουν ρυθμίσεις διπλής κάμερας. Το ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού που είχαν και τα τέσσερα κινητά τηλέφωνα Moto G7 είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι κρυμμένος κάτω από το λογότυπο της Motorola στην πίσω πλευρά.

Φυσικά, υπάρχουν διαφορές στο μέγεθος και το βάρος, καθώς το Moto G7 Power είναι το βαρύτερο από τα τέσσερα λόγω της τεράστιας μπαταρίας των 5.000 mAh μέσα, ενώ το Moto G7 Play είναι το ελαφρύτερο και μικρότερο. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις διαφορές μεταξύ των smartphones της Moto G7 δεν μπορούν πραγματικά να εντοπιστούν, επειδή μπορούν να βρεθούν μόνο στο εσωτερικό. Ο επεξεργαστής, η ποσότητα της μνήμης, η μπαταρία και η οθόνη, καθένα από αυτά τα smartphones διαφέρει από το ένα μοντέλο στο άλλο.Όσον αφορά την τιμή, η φήμη λέει ότι το φθηνότερο από τα τέσσερα, το Moto G7 Play θα κοστίσει περίπου $ 150, ενώ το πιο ακριβό, το Moto G7 Plus μπορεί να πωληθεί για περίπου $ 350, αλλά οι τιμές αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα , γι 'αυτό περιμένετε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα