Η επόμενη ναυαρχίδα Samsung Galaxy Note μπορεί να έρθει με μια φωτογραφική μηχανή μέσα στο S Pen

Ένα πρόσφατο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από τη Samsung στο USPTO (Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ) παρουσιάζει μια μάλλον περίεργη εικόνα σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα Galaxy Note. Φαίνεται ότι η Samsung ψάχνει τρόπους για να αφαιρέσει εντελώς τόσο τις εγκοπές οθόνης όσο και των "οπών", αλλά να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του Galaxy Note να παίρνουν selfies.Τα σχήματα που φαίνονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υποδηλώνουν ότι η Samsung σχεδιάζει να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στο S Pen και όχι στο τηλέφωνο. Εν συντομία, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει μια μέθοδο που περιλαμβάνει μια κάμερα στο S Pen, το οποίο θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν φακό και έναν αισθητήρα εικόνας.

Η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στη γραφίδα υποτίθεται ότι ελέγχεται από ένα εξωτερικό κουμπί. Ένα άλλο εξωτερικό κουμπί που τοποθετείται χαμηλότερα στο S Pen πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν το ζουμ. Όπως αναφέρεται από το PatentlyMobile, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναφέρει ότι το S Pen προορίζεται για μια επερχόμενη συσκευή Galaxy Note, αλλά δεν διευκρινίζει ποια.s pen cameraΠαρόλο που η προσθήκη μιας φωτογραφικής μηχανής στο ήδη πολυλειτουργικό S Pen θα βελτιώσει περαιτέρω τη χρησιμότητά του, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η Samsung είναι πρόθυμη να αποβάλει τη φωτογραφική μηχανή Selfie εντελώς από το επόμενο Galaxy Note.

Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε καν βέβαιοι ότι η κάμερα στο S Pen προορίζεται να αντικαταστήσει την φωτογραφική μηχανή για selfies του Galaxy Note. Προς το παρόν, το μόνο πράγμα που είμαστε σίγουροι είναι ότι ένα μελλοντικό S Pen stylus θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να βγάζουν φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το Galaxy Note τηλέφωνό τους.

 

 

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα