Η Motorola προετοιμάζει το Android 9 Pie για το Moto G6 και το Moto G6 Play

Περίπου ένα μήνα πριν, η Motorola ξεκίνησε την ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης του Android 9 Pie για το Moto G6 Plus, αλλά δύο άλλα τηλέφωνα της σειράς G6 περιμένουν ακόμα την ενημέρωση. Λοιπόν, τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η Motorola είναι έτοιμη να παραδώσει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση του Android 9 Pie τόσο στο Moto G6 όσο και στο Moto G6 Play.Προφανώς, η Motorola έχει ήδη ωθήσει την ενημέρωση σε περιορισμένο αριθμό χρηστών στη Βραζιλία, σύμφωνα με το XDA Developers. Πιστεύουμε ότι μια ευρύτερη ανάπτυξη πρέπει να ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα εάν οι δοκιμές πάνε καλά, αν και δεν μπορούμε πραγματικά να εγγυηθούμε γι 'αυτό.

Χάρη σε ένα στιγμιότυπο που παρέχεται από έναν ιδιοκτήτη Moto G6 ο οποίος έλαβε την ενημερωμένη έκδοση Android 9 Pie, μάθαμε ότι περιέχει την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Ιανουαρίου, αλλά υπάρχει και ένα πρόβλημα με τη λειτουργία Google Pay που φαίνεται να έχει παραβιαστεί.Η Motorola δεν μπορεί να κυκλοφορήσει το Android 9 Pie χωρίς να καθορίσει πρώτα τη λειτουργικότητα του Google Pay, γι 'αυτό αναμένουμε να κυκλοφορήσει περισσότερες beta εκδόσεις τις επόμενες εβδομάδες. Ας ελπίσουμε ότι τόσο το Moto G6 όσο και το Moto G6 Play θα λάβουν την ενημέρωση μέχρι να αποκαλυφθεί το Android Q το 2019.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα