Η Huawei επιβεβαιώνει ένα πτυσσόμενο τηλέφωνο με 5G για το MWC

Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S10, η οποία αρχίζει να μοιάζει με το μεγαλύτερο μυστικό του κόσμου πολύ πριν από την επίσημη ανακοίνωση της 20ης Φεβρουαρίου, τα πράγματα ήταν μάλλον ήσυχα μέχρι τη διαρροή του Huawei P30 ... χθες.Αλλά είτε το πιστεύετε ή όχι, ο δεύτερος μεγαλύτερος παγκόσμιος πωλητής smartphone προγραμματίζει επίσης να αποκαλύψει ένα διαφορετικό προϊόν για το οποίο δεν γνωρίζουμε πολλά στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Αυτό έρχεται κατευθείαν από τον CEO του Business Group της εταιρείας Richard Yu (μέσω του Reuters), οπότε υπάρχει κάποια βάση στην δήλωση.

Όπως και η Samsung, η Huawei θέλει να επιδείξει την πρόοδό της στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικόπεδίο πτυσσόμενων τηλεφώνων μπροστά σε ένα μεγάλο διεθνές ακροατήριο με μια συσκευή σχεδόν έτοιμη. Το ανώνυμο πτυσσόμενο τηλέφωνο της Huawei θα μπορούσε να κυκλοφορήσει εμπορικά τον Απρίλιο με τη συνδεσιμότητά του 5G ενσωματωμένη στο δικό της μόντεμ Balong 5000 της επόμενης γενιάς.

Δεν είναι ξεκάθαρο προς το παρόν τι είδους αριθμούς θα μπορούσε να στοχεύει η Huawei με την αρχική παραγωγή αυτής της μυστηριώδους πτυσσόμενης συσκευής. Το Samsung Galaxy Fold, για παράδειγμα, υπολογίζι τουλάχιστον ένα εκατομμύριο μονάδες, κάτι που ίσως δεν ακούγεται πολύ, αλλά δεδομένης της πολυπλοκότητας αυτών των σχεδίων, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.Επίσης, δεν γνωρίζουμε αν μία ή περισσότερες παραλλαγές της πιο συμβατικής Huawei P30 θα προσφέρουν υποστήριξη 5G. Ενώ η Huawei αναμένεται να εδραιώσει τη δεύτερη θέση της στην παγκόσμια κατάταξη των προμηθευτών φέτος, ο αμφιλεγόμενος κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας έχει τα μάτια του σε μια πλήρη παγκόσμια κυριαρχία ξεπερνώντας ακόμα και την Samsung.

Ο Richard Yu πιστεύει ακράδαντα ότι η Huawei θα είναι ο νούμερο ένα στον κόσμο "το νωρίτερο φέτος, ή το επόμενο έτος το αργότερο", υποστηρίζοντας ότι η πίεση που ασκείται στην εταιρία από τον "πολιτικό τύπο" δεν φτάνει στους πελάτες, οι οποίοι δείχνουν την "εμπιστοσύνη" τους στα ασύγκριτα τηλέφωνα της Huawei. (αυτά τα λέει ο Yu όχι εμείς).

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα