Ο πρόεδρος της Xiaomi "παίζει" με ένα αναδιπλούμενο smartphone

Ενώ το 2019 θα κυριαρχείται από άπειρα νέα σχέδια και οπές στην οθόνη, θα δούμε σίγουρα και περισσότερα αναδιπλούμενα smartphones. Η Samsung είναι έτοιμη να ξεκινήσει το πτυσσόμενο τηλέφωνο της μαζί με το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου 2019. Η Motorola ενδιαφέρεται επίσης για την ανανέωση του κινητού τηλεφώνου της Moto Razr με μια αναδιπλούμενη οθόνη και η OPPO λέγεται ότι εργάζεται στο δικό του πτυσσόμενο τηλέφωνο.Η Xiaomi εξέφρασε επίσης ενδιαφέρον για την πτυσσόμενη τεχνολογία τηλεφώνων για να ανταγωνιστεί τη Samsung, και τώρα φαίνεται ότι έχουν ένα πρωτότυπο πτυσσόμενο τηλέφωνο στα σκαριά. Ο πρόεδρος και συνιδρυτής της Xiaomi, κ. Lin Bin, μοιράστηκε ένα Post στο Weibo, όπου παρουσιάζει ένα λειτουργικό πρωτότυπο ενός διπλού πτυσσόμενου smartphone που αναπτύχθηκε από την Xiaomi.

Το post του κ. Lin συνεχίζει να περιγράφει μερικές από τις τεχνικές προκλήσεις που σχετίζονται με τη δημιουργία ενός πτυσσόμενου smartphone, όπως η πτυσσόμενη οθόνη, το εύκαμπτο κάλυμμα, μια κατάλληλη τεχνολογία αναδίπλωσης και οι αλλαγές λογισμικού που απαιτούνται για την προσαρμογή του MIUI στο σενάριο. Το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς της Xiaomi είναι το πρώτο smartphone διπλής αναδίπλωσης στον κόσμο. Αυτός ο συμμετρικός συντελεστής διπλής διπλώσεως συνδυάζει την εμπειρία ενός συμβατικού κινητού με ένα tablet και η συμμετρία του επιτρέπει να είναι πρακτική και όχι άσχημη.Σημειώστε ότι το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι πρωτότυπο και όχι το τελικό προϊόν. Η Xiaomi θα "εξετάσει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει μια μηχανή μαζικής παραγωγής στο μέλλον", πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθεί να υπολογίζει αν υπάρχει επαρκές ενδιαφέρον των καταναλωτών για αυτό το τμήμα, ώστε να καταστεί μια βιώσιμη επιχειρηματική απόφαση και να ξεπεράσει τις προκλήσεις της μαζικής παραγωγής.

Ο κ. Lin θέλει επίσης προτάσεις για το όνομα αυτού του διπλού πτυσσόμενου smartphone, με τις δύο επιλογές του να είναι Xiaomi Dual Flex και Xiaomi MIX Flex. Νομίζω ότι ο διαχωρισμός αυτού του προϊόντος από τη σύνθεση MIX στη δική του υποκατηγορία έχει μεγαλύτερη σημασία.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα