Η Motorola ανακοινώνει event για τις 7 Φεβρουαρίου. Το Moto G7 πιθανό να αποκαλυφθεί

Εννέα μήνες μετά τη μετάβαση της Motorola στη σκηνή για να ανακοινώσει τη σειρά Moto G6, σήμερα το εμπορικό σήμα από το Σικάγο ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις σε ένα παρόμοιο γεγονός που θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στη Βραζιλία, όπου είναι πιθανό να δούμε τη σειρά Moto G7 να κάνει το ντεμπούτο της.Όπως αποκαλύπτεται από πολλαπλές διαρροές, η σειρά Motorola G7 της Motorola θα είναι η πιο εκτεταμένη σειρά μεσαίας κατηγορίας της εταιρείας, αλλά με συνολικά τέσσερις συσκευές. Όπως κάθε έκδοση από τη γραμμή Moto G4, τα πιο ακριβά μοντέλα θα είναι το κανονικό Moto G7 και το μεγαλύτερο Moto G7 Plus. Αυτά θα συνδυαστούν με το χαμηλού επιπέδου Moto G7 Play και ένα εντελώς καινούργιο μοντέλο με το όνομα Moto G7 Power.

Αν πιστέψουμε τις φήμες, τόσο το Moto G7 Play όσο και το Moto G7 Power θα φτάσουν με το Snapdragon 632 της Qualcomm, βάζοντας τα στο ίδιο επίπεδο με το επερχόμενο Nokia 6.2. Στα χαρακτηριστικά, δεν είναι περιμένουμε κάτι το πολύ ξεχωριστό, αλλά το Moto G7 Power έχει ρυθμιστεί να περιλαμβάνει μια τεράστια μπαταρία 5.000mAh - από εκεί παίρνει το όνομά του.Όταν πρόκειται για το ακριβότερο Moto G7 και το Moto G7 Plus, από την άλλη πλευρά, φήμες υπαινίσσονται την παρουσία του ισχυρότερου Snapdragon 660. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν επίσης δύο κάμερες πίσω, και μικρές εγκοπές.

Αν ανακοινωθεί στην εκδήλωση, η σειρά των Moto G7 της Βραζιλίας θα πρέπει να ξεκινήσει λίγο μετά την εκδήλωση. Ο υπόλοιπος κόσμος, από την άλλη πλευρά, θα αποκτήσει πιθανώς πρόσβαση στις συσκευές στις αρχές Μαρτίου μετά την εμφάνισή τους στο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου.Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση, το Moto G7 Play και το Moto G7 Power θα κοστίζουν € 149 και € 209 στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές αντίστοιχα. Ομοίως, το Moto G7 & G7 Plus έχει οριστεί για πώληση στα € 249 και € 299. Ωστόσο, λόγω των αυξημένων φόρων και των τιμών εισαγωγής που εφαρμόζονται στα ευρωπαϊκά προϊόντα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές μπορεί να είναι και λίγο υψηλότερες.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα