Τα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10 + θα μπορούσαν να διαθέτουν μεγαλύτερη ή ταχύτερη φόρτιση μπαταρίας

Σήμερα βρισκόμαστε ένα μήνα μακριά από την αποκάλυψη των Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 + και το πτυσσόμενο τηλέφωνο που θα μπορούσε να έρθει με το όνομα Galaxy Fold. Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος που περνάει μας φέρνει συνεχώς πιο κοντά σε αυτό το γεγονός, γιατί αυτές τις ημέρες μπορέσαμε να σας παρουσιάσουμε διαδοχικές ανακοινώσεις τύπου των Galaxy S10E, Galaxy S10 και Galaxy S10 +.Επιπλέον, όπως μας δείχνει ο tipster Ice Universe, η Samsung έχει δημιουργήσει ένα video teaser για το Unpacked γεγονός που προωθεί την ιδέα ότι όταν πρόκειται για την καινοτομία των smartphones, ειδικά για το σχεδιασμό, η Samsung έχει τα κεφάλια και την τεχνολογία πάνω από τον ανταγωνισμό. Το βίντεο υποδεικνύει επίσης ότι θα υπάρξει κάποια εξαιρετική λειτουργία που σχετίζεται με τις μπαταρίες στα νέα τηλέφωνα, είτε με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας είτε με ταχύτερη φόρτιση αυτών. Το περασμένο έτος το Galaxy S9 ήρθε εξοπλισμένο με μια μπαταρία 3000mAh, ενώ αυτή που τροφοδοτεί το Galaxy S9 + είναι μεγαλύτερη φτάνει τα 3500mAh. Προηγούμενες φήμες δείχνουν ότι το Galaxy S 10+ θα κυκλοφορήσει με μπαταρία 4000mAh, ενώ το Galaxy S10 θα διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3500mAh. Το Galaxy S10E θα φέρει φέτος μια μπαταρία 3100mAh.Η σειρά Samsung Galaxy S10 θα διαθέτει τη χρήση μιας διάτρητης οπής για την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός (δύο στην περίπτωση του Galaxy S10 +). Το Galaxy S10E θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας ενώ οι άλλοι θα έχουν ένα τρίο φωτογραφικών μηχανών στο πίσω μέρος. Μια έκδοση 5G του Galaxy S10 αναμένεται επίσης να παρουσιαστεί κατά το πρώτο τρίμηνο.

Ίσως παρατηρήσετε ότι το teaser δείχνει ότι το Unpacked event θα λάβει χώρα στις 21 Φεβρουαρίου. αυτό συμβαίνει επειδή στην Ασία το ημερολόγιο θα έχει γυρίσει την επόμενη μέρα, ενώ θα εξακολουθεί να είναι το 20ο στην Ευρώπη.Δείτε το video teaser της Samsung για το Galaxy S10 απευθείας από κάτω.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα