DesignCap Review: Δωρεάν Λύση δημιουργίας Poster

Για άλλη μια φορά μου ζητήθηκε να κάνω review έναν ιστότοπο και να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου με όλους εσάς. Έτσι, θα είμαι ο προσωπικός σας tester, με αυτόν τον τρόπο δεν χάνετε το χρόνο σας σε έναν ιστοχώρο ή μια εφαρμογή που δεν αξίζει. Τι μου ζήτησαν να κάνω review λοιπόν; Μεγάλη ερώτηση! Αυτή τη φορά μου ζητήθηκε να κοιτάξω έναν ιστότοπο που μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ΔΩΡΕΑΝ λύση δημιουργίας επαγγελματικών poster.

Στη δουλειά μου, μου έχουν ζητήσει να σχεδιάσω πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένων και Posters. Ακόμη και φίλοι μου, μου έχουν ζητήσει να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν αφίσες ή φυλλάδια. Έτσι, έβαλα τα δυνατά μου και όσες γνώσεις έχω (δεν είμαι γραφίστας) για να μάθω αν αυτή η ιστοσελίδα θα μπορούσε να είναι κάτι που όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Τώρα, καθίστε πίσω και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τι ανακάλυψα. Όπως γνωρίζετε, μου αρέσει να το ψάχνω όσο πάει.

Τι είναι το DesignCap;

Είναι πάντα ένα καλό ερώτημα για να ξεκινήσετε πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σχεδίου στο διαδίκτυο. Το DesignCap είναι ένας δωρεάν δημιουργός αφίσας. Ναι, αυτό είναι ένα άλλο δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μερικές πολύ ωραίες αφίσες για μια μπάντα, μια συναυλία, για το κατάστημα σας, μια εκδήλωση ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός που θέλετε να προωθήσετε με μια αφίσα. Οι άνθρωποι πίσω από το DesignCap έχουν σχεδόν "... 10 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό γραφικών και την ανάπτυξη λογισμικού ...". Έχουν εκατοντάδες πρότυπα αφίσας από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, τα οποία θεωρώ πολύ χρήσιμα όταν δεν μπορείτε να σκεφτείτε από πού να ξεκινήσετε. Αυτό είναι με λίγα λόγια το DesignCap.

Πώς λειτουργεί το DesignCap;

Αυτή θα είναι μια γρήγορη επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί (αυτό δεν είναι άρθρο How-To). Μόλις είστε στην αρχική σελίδα τους, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσετε. Ακριβώς μπροστά σας είναι ένα μεγάλο πορτοκαλί κουμπί με την ένδειξη "Make a Free Poster/Flyer". Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί, θα μεταφερθείτε στη σελίδα δημιουργίας αφήσας. Εδώ, το έχουν βάλει σε μια εύκολη για τη συνέχεια μορφή. Αριστερά, έχετε μερικές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να δημιουργήσετε. 

Πρότυπα - Υπάρχουν πολλά από αυτά για να διαλέξετε και φυσικά έχετε το πρόσθετο πλεονέκτημα να είστε σε θέση να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, επίσης τα πρότυπα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες για να μην χάνετε χρόνο.

Φωτογραφίες - Βρήκα αυτό το μέρος να είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας. Ένα must, αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Το άλλο μέρος που μου αρέσει σε αυτό το τμήμα είναι η δυνατότητα εισαγωγής των εικόνων σας από το Facebook. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης εικόνων από μια βάση δωρεάν εικόνων

Κείμενο - Σας δίνουν πολλά στυλ για να διαλέξετε, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε επικεφαλίδες και κείμενο, δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές γραμματοσειρές για τα Ελληνικά εκτός από τις βασικές.

Clip-Art - Με 93.000 διαφορετικά στυλ Clip-Art για να επιλέξετε, θα πρέπει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα για την αφίσα σας. Κατατάσσονται σε κατηγορίες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε τη σωστή.

Backgrounds - Το τμήμα του παρασκηνίου μου έδειξε ότι είναι πολύ ευέλικτο. Αν δεν βρείτε το χρώμα φόντου που σας αρέσει, σας δίνουν την επιλογή να επιλέξετε τα δικά σας χρώματα χρησιμοποιώντας έναν επιλογέα χρωμάτων HTML.

Υπάρχουν και άλλα μικρά χαρακτηριστικά, αλλά θέλω να ανακαλύψετε ορισμένα από αυτά μόνοι σας. Αφού τελειώσετε με όλες αυτές τις επιλογές, θα μπορείτε να το αποθηκεύσετε, να το εκτυπώσετε ή να το μοιραστείτε. Τώρα θυμηθείτε, αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία, έτσι ώστε για να μπορέσετε να "πάρετε" το αρχείο που φτιάξατε, πρέπει να μοιραστείτε την Ιστοσελίδα με τα κοινωνικά σας μέσα, το blog ή την ιστοσελίδα σας (οκ μια μικρή αναγνώριση για μια δωρεάν υπηρεσία δεν είναι κακό).

Πόσο ευέλικτο είναι το DesignCap;

Συνολικά, βρήκα την ευελιξία του site να είναι αρκετά καλή. Έχοντας δουλέψει με πολλά προγράμματα σχεδιασμού, αυτός ο ιστότοπος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μου. Η επιλογή να μπορώ να ανεβάσω τις δικές μου φωτογραφίες είναι αυτό που με τράβηξε σε αυτό, αλλά και η δυνατότητα που προσφέρει για χρήση layers. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο και να αφαιρέσετε αυτό που θέλετε και να προσθέσετε ό, τι άλλο θέλετε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Όπως και κάθε τοποθεσία αυτού του τύπου υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, αλλά συνολικά, ο ιστότοπος λειτουργεί καλά. Έτσι, η βαθμολογία για το τμήμα ευελιξίας του ιστότοπου είναι "Α".

Υπέρ και κατά

Εδώ είναι τα πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα μου για αυτό το site:

Πλεονεκτήματα:

Μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες
Προσαρμογή προτύπου
Ευελιξία χρώματος φόντου
Χρήση Layers

Μειονεκτήματα:

Πρέπει να μοιράζεστε με κοινωνικά μέσα ή έναν ιστότοπο κάθε φορά που θέλετε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε ή να μοιραστείτε την αφίσα που φτιάξατε
Δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος της αφίσας.

Συμπεράσματα

Το DesignCap είναι μια πολύ καλή επιλογή για do-it-yourself σχεδίαση αφισών. Είναι εύκολο στη χρήση και αξίζει τον απαιτούμενο χρόνο για τη δημιουργία ενός τελικού προϊόντος. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους DesignCap.com και δείτε ακριβώς τι μπορούν να προσφέρουν.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα