Τα Samsung Galaxy S10E, S10 και S10 + απεικονίζονται σε render το ένα δίπλα στο άλλο

Η Samsung προωθεί την εκδήλωση "Unpacked", η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί αυτό το έτος στις 20 Φεβρουαρίου. Παρόλο που είμαστε ακόμα ένα μήνα μακριά από το μεγάλο reveal του Galaxy S10, η πρώτη εικόνα που δείχνει σαφώς πως θα μοιάζουν τα νέα τηλέφωνα της Samsung μόλις εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.Μια εξαιρετική διαρροή από τον Evan Blass, την καλύτερη πηγή διαρροών όταν πρόκειται για ναυαρχίδες smartphone, η εικόνα προβάλλει τα Galaxy S10E, S10 και S10 + (από αριστερά προς τα δεξιά), τα οποία είναι συσκευασμένα σε διαφανείς θήκες.

Είναι αρκετά προφανές ότι το Galaxy S10E θα είναι το φθηνότερο από τα τρία δεδομένου ότι έρχεται με μια διπλή κάμερα, μια μικρότερη οθόνη και τρύπα στην οθόνη για την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός. Τα άλλα δύο μοντέλα διαθέτουν μονάδες τριπλής κάμερας και ενώ το κανονικό Galaxy S10 διαθέτει την ίδια οπή τρύπας οθόνης στην φωτογραφική μηχανή selfie, το Galaxy S10 + διαθέτει δύο εμπρός κάμερες ενσωματωμένες στην οθόνη.Σε αντίθεση με το Galaxy A9 (2018) που έχει τις τέσσερις κάμερες του παρατάσσονται κατακόρυφα, όλες οι συσκευές Galaxy S10 έχουν οριζόντια την διάταξη της κάμερας. Παρόλο που μπορούμε να πούμε από την εικόνα ότι το Galaxy S10E θα είναι το μικρότερο, ενώ το Galaxy S10 + το μεγαλύτερο από τα τρία, τα πραγματικά μεγέθη είναι άγνωστα προς το παρόν.

Εκτός από τα τρία τηλέφωνα που εμφανίζονται στην εικόνα, η Samsung σχεδιάζει να εισαγάγει ένα Galaxy S10 με δυνατότητα 5G, αλλά δεν είναι σαφές εάν θα ανακοινωθεί ή όχι μαζί με τα Galaxy S10E, S10 και S10 +. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ένα πτυσσόμενο smartphone μπορεί να αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου, αν θέλουμε να πιστέψουμε τις τελευταίες φήμες και διαρροές.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα