Το Android 9 Pie πιστοποιήθηκε για τα Samsung Galaxy A7, A8 και A9 (2018)

Εάν διαθέτετε το Samsung Galaxy A7, A8 ή A9 (2018), υπάρχουν καλά νέα για σας σήμερα - το Wi-Fi Alliance πιστοποίησε και τα τρία smartphones για το Android 9 Pie. Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις από τις συσκευές της μεσαίας σειράς του 2018 της Samsung είναι ένα βήμα πιο κοντά στην τελευταία ενημέρωση της πλατφόρμας Android.Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ενημερωμένο χρονοδιάγραμμα αναβαθμίσεων του λογισμικού της Samsung, το οποίο δεν περιλαμβάνει το κανονικό Galaxy A8 (2018). Ίσως ο αποκλεισμός ήταν ένα λάθος από την πλευρά της Samsung, αφού το χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνει τα Galaxy A8 Plus και A9. Ανεξάρτητα από αυτό, τα smartphones της σειράς A του 2018 της Samsung είναι έτοιμα για να πάρουν την έκδοση Pie τον Απρίλιο του 2019. Επειδή η ανάπτυξη μπορεί να πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, το χρονικό πλαίσιο του Απριλίου του 2019 ίσως να είναι περισσότερο ένα σημείο έναρξης για την ενημέρωση, η οποία θα γίνει τμηματικά.Λάβετε υπόψη ότι οι περισσότερες συσκευές Samsung, συμπεριλαμβανομένων των smartphone της σειράς Α, δεν θα λάβουν το One UI - μόνο τα Galaxy S8 και S8 Plus, Note 8, S9 και S9 Plus, και το Note 9 θα πάρουν το One UI. Η επικάλυψη της Samsung διευκολύνει την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία UI με το ένα χέρι και διατηρεί την στρογγυλή αισθητική του Pie.

Η ενημέρωση Android Pie με το One UI ήρθε στο Galaxy S9 και S9 Plus τον Δεκέμβριο του 2018. Η ενημέρωση δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες ακόμα, αλλά είναι διαθέσιμη σε τουλάχιστον τρεις χώρες τη στιγμή: Γερμανία, ΗΑΕ , και το Μαυροβούνιο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα