Διέρρευσε φωτογραφία της νέας ναυαρχίδας της Samsung του Galaxy S10 Plus;

Το επερχόμενο smartphone της Samsung το Galaxy S10 Plus μπορεί να έχει εντοπιστεί στην πραγματική ζωή. Ένας χρήστης του Reddit ανέβασε μια φωτογραφία ενός ανθρώπου που προφανώς χρησιμοποιεί τη συσκευή σε ένα λεωφορείο αργά χθες (μέσω DroidShout). Είναι μια κακή φωτογραφία αλλά μας δίνει κάποιες ενδείξεις σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από την κυκλοφορία του τηλεφώνου τον επόμενο μήνα, αν είναι πραγματική βέβαια.Το Galaxy S10 Plus φαίνεται να διαθέτει μια διπλή κάμερα selfie στην επάνω δεξιά δεξιά πλευρά, ενσωματωμένη στην οθόνη, όπως είχε διαρρεύσει, ενώ μπορείτε να δείτε τα κουμπιά της διεπαφής One UI της Samsung στο κάτω μέρος της οθόνης. Μοιάζει με οθόνη σχεδόν bezel-less.

galaxy s10 plus leaks

Το κινητό μοιάζει να είναι προστατευμένο σε τετράγωνη θήκη, οπότε δεν μπορούμε να δούμε κάθε στοιχείο σχεδίασης γύρω από την άκρη της συσκευής. Οι άνθρωποι που εργάζονται σε εταιρείες smartphone λαμβάνουν μερικές φορές δοκιμαστικές συσκευές για να πάρουν σπίτι, που συνοδεύονται συχνά με μια θήκη ασφαλείας και άλλα προστατευτικά μέτρα για να αποκρύψουν την ταυτότητά τους και να αποτρέψουν διαρροές. Η ίδια η συσκευή έχει πιθανώς ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες από ό, τι φαίνεται από το εξωτερικό - όπως στο render στο πάνω μέρος της σελίδας.Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Galaxy S10 Plus θα κυκλοφορήσει σε μια εκδήλωση της Samsung στις 20 Φεβρουαρίου. Αναμένεται να έρθει με οθόνη QHD +, chipset Snapdragon 855 (ή Exynos 9820), 8GB μνήμη RAM, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα