Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του Samsung Galaxy A40 και η διαθεσιμότητα του στην αγορά

Το Galaxy A40 αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς smartphones μεσαίας κατηγορίας που η Samsung σκοπεύει να παρουσιάσει φέτος. Η πρώτη σειρά Galaxy A για την οποία έχουμε μιλήσει τους τελευταίους μήνες είναι το Galaxy A50, το οποίο φημολογείται ότι περιλαμβάνει μια μεγάλη μπαταρία 4.000 mAh και μια καλή κάμερα.Τώρα έχουμε πληροφορίες για τον μικρό αδελφό του, το Galaxy A40, ένα τηλέφωνο που θα έρθει με την τελευταία έκδοση του Android. Η συσκευή μεσαίας εμβέλειας εντοπίστηκε πρόσφατα σε μια βάση δεδομένων benchmark από τους ανθρώπους στο GalaxyClub και από αυτό που μπορέσαμε να μάθουμε, το Galaxy A40 μοιάζει με ένα αρκετά καλό τηλέφωνο στα χαρτιά.

Εκτός από το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει με Android Pie από το κουτί, το επερχόμενο Galaxy A40 θα διαθέτει μια υψηλής ποιότητας οθόνη AMOLED και μνήμη RAM 4GB, κάτι περισσότερο από αρκετό για να τρέξει τις περισσότερες από τις εφαρμογές και παιχνίδια.Το ιδιόκτητο chipset Exynos 7885 της Samsung θα τροφοδοτήσει το Galaxy A40, ένα αρκετά ισχυρό chipset για μια συσκευή μεσαίας εμβέλειας, πολύ καλύτερο και πιο αξιόπιστο από το αντίστοιχο της MediaTek. Έχουμε ακόμα να μάθουμε αν το Galaxy A40 θα μοιραστεί μερικές από τις προδιαγραφές με τον μεγαλύτερο αδελφό του, το Galaxy A50, όπως τη μπαταρία των 4,000 mAh και μια φωτογραφική μηχανή 24 megapixel.

samsung a40 specs

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει το Galaxy A40 σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πολωνία, Ελλάδα και στις Σκανδιναβικές χώρες. Το μόνο που μένει να μάθετε είναι πόσο θα κοστίσει το τηλέφωνο και πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμο.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα