Τα mid-rangers κινητά της Samsung με σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, οι αισθητήρες 3D έρχονται σύντομα
Η εγκατάσταση τετραπλής κάμερας του Galaxy A9

Τα mid-rangers κινητά της Samsung με σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, οι αισθητήρες 3D έρχονται σύντομα

Η σειρά Galaxy A είναι στην αγορά εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, αλλά φέτος η Samsung έχει προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για να παραμείνει ανταγωνιστική. Και σήμερα, με τις πρώτες νέες συσκευές στον ορίζοντα, η "επίθεση" της νοτιοκορεατικής εταιρίας είναι αρκετά λεπτομερής.Σύμφωνα με την ET News (μέσω της BGR), η Samsung έχει συνολικά εννέα νέα μοντέλα που έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία φέτος, από το Galaxy A10 έως το Galaxy A90. Ένα τμήμα αυτών είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει οθόνες Infinity-O παρόμοιες με εκείνες που βρίσκονται στο Galaxy A8s. Οι υπόλοιπες συσκευές, ωστόσο, θα υιοθετήσουν ένα από τα πάνελ με εγκοπή της Samsung - Infinity-O ή Infinity-U.

Όπως αποκαλύφθηκε από προηγούμενες διαρροές, οι τρεις πρώτες συσκευές που θα διατεθούν στην αγορά θα είναι τα Galaxy A50, Galaxy A70 και Galaxy A90. Και τα τρία από αυτά περιλαμβάνουν in-display σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως τα επερχόμενα flagships της Samsung. Μετά από αυτά τα μοντέλα, η Samsung θα συνεχίσει να ανακοινώνει άλλα μοντέλα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αλλά σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες συσκευές, αυτές δεν θα διαθέτουν ενσωματωμένους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ωστόσο, θα έχουν ρυθμίσεις διπλής ή τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος και ενδεχομένως κάμερες ToF (Time-of-Flight), οι οποίες θα βελτιώσουν την πορτραίτα και το περιεχόμενο AR.

Η Samsung δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει πότε οι πρώτες αναβαθμισμένες συσκευές της σειράς Galaxy A θα βγουν στην αγορά. Η έκθεση αναφέρει, ωστόσο, ότι η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να αποκτά τους απαραίτητους αισθητήρες. Επιπλέον, αναμένει ότι τα πρώτα μοντέλα θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο 2ο τρίμηνο του 2019.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα