Το Ulefone Armor 6 είναι το τηλέφωνο που θα αντέξει τα πάντα δίπλα σας

Η αγορά ενός νέου smartphone είναι πάντα κάτι ωραίο, αλλά αυτό που δεν είναι τόσο ωραίο είναι ο φόβος ότι μια τυχαία πτώση μπορεί να θέσει τέρμα στον ενθουσιασμό σας και ενδεχομένως να σας επιφέρει εκατοντάδες ευρώ για επισκευές ή για αγορά μιας άλλης συσκευής.Αυτό δεν πρόκειται να είναι ένα ζήτημα με το Ulefone Armor 6, ωστόσο, αυτή η συσκευή είναι τόσο σκληρή, μπορείτε όχι μόνο να την αφήσετε με ασφάλεια, αλλά να την κλωτσήσετε και να την πετάξετε αν αυτό είναι αυτό που θέλετε. Αλλά ο σκοπός αυτού του smartphone δεν είναι να αντέξει την κακομεταχείρηση των βραχυπρόθεσμων ιδιοκτητών. Αντ 'αυτού, πρόκειται να είναι ένας αξιόπιστος σύντροφος για περιπετειώδη άτομα και επαγγελματίες που ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους σε εξωτερικούς χώρους και δεν έχουν την πολυτέλεια να προσέχουν τα gadget τους.

Βρείτε το στο Banggood! 

Κάθε εταιρεία μπορεί να κάνει ισχυρισμούς ανθεκτικότητας, αλλά δεν μπορούν όλοι να τους υποστηρίξουν με την κατάλληλη πιστοποίηση. Το Ulefone Armor 6 δεν είναι μόνο πιστοποιημένο με IP68, κάτι κοινό για τα smartphones αυτές τις μέρες, αλλά διαθέτει και πιστοποίηση IP69K, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τις πτώσεις από κάποιο ύψος αλλά και την υψηλή θερμοκρασία. Αλλά η ανθεκτικότητα απαιτεί κάτι παραπάνω από απλή αντίσταση στο νερό, γι 'αυτό το Armor 6 συμμορφώνεται επίσης με το πρότυπο MIL-STD-810.

armor 6 ulefone

Το MIL-STD-810 είναι ένα στρατιωτικό πρότυπο που χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση εξοπλισμού για χρήση στον τομέα. Για μια συσκευή που θα την λάβει, θα πρέπει να αντέχει σε πολύ σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, έκθεση σε άμμο και σκόνη, κραδασμούς, ακόμη και ομίχλη αλατιού (χρησιμοποιείται για την αντοχή στη σκουριά). Είναι ασφαλές να πούμε ότι αν το Armor 6 είναι αρκετά καλό για να περάσει στρατιωτική αξιολόγηση, θα επιβιώσει σε οτιδήποτε είναι πιθανό να τύχει σε αυτό.

Αλλά μια συσκευή είναι μόνο τόσο χρήσιμη όσο και η λειτουργικότητα που μπορεί να προσφέρει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ulefone έχει συσκευάσει όλο το απαραίτητο υλικό στο Armor 6. Ο εγκέφαλος του κινητού τηλεφώνου είναι το Helio P60 12nm AI τροφοδοτούμενο από το MediaTek τσιπ που τρέχει το Android 8.1 και συνδυάζεται με γενναιόδωρα 6GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης, δίνοντάς σας αρκετό χώρο για αποθήκευση για τις εικόνες και τα βίντεο που θα τραβήξετε κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας.Μιλώντας για εικόνες και βίντεο, αυτά θα παρέχονται από τη διπλή κάμερα 21MP + 13MP που λειτουργεί παράλληλα με τον επεξεργαστή AI για να σας δώσει τα καλύτερα δυνατά πλάνα, είτε πρόκειται για μια εκπληκτική πανοραμική λήψη από μια κορυφή του βουνού είτε κοντά σε μερικά μοναδικά θαλάσσια πλάσματα.

Φυσικά, η χρήση σε συναρπαστικές γωνιές του πλανήτη μας σημαίνει ότι θα είστε μακριά από ανέσεις όπως η ηλεκτρική ενέργεια για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Το Armor 6 σας καλύπτει από αυτή την άποψη, καθώς διαθέτει μια τεράστια μπαταρία 5000mAh. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποστραγγίσετε όλη αυτή την ισχύ από το smartphone σας, αλλά όταν τελικά χρειάζεται να το φορτίσετε, η υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 18W θα σας εξασφαλίσει ότι θα έχετε μια πλήρης δεξαμενή σε ελάχιστο χρόνο. Και αν σκέφτεστε ότι ένα τηλέφωνο με αυτή την προστασία δεν μπορεί να έχει ασύρματη φόρτιση, τότε, κάνετε λάθος. 

Ένα άλλο δυνατό χαρακτηριστικό αυτού του τηλεφώνου είναι ένας ανιχνευτής υπεριωδών ακτίνων που μπορεί να μετρήσει πόσο ισχυρές είναι οι ακτίνες και να σας προειδοποιήσει όταν πρέπει να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

Πέρα από αυτό, μπορείτε να πάρετε μια δέσμη άλλων χαρακτηριστικών όπως υποστήριξη διπλής SIM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και ξεκλειδώματος προσώπου, ακριβές GPS χάρη τόσο στα συστήματα πλοήγησης Glonass και Beidou όσο και στο NFC με υποστήριξη για το Google Pay όταν βρίσκεστε πίσω στην πόλη.

Το Ulefone Armor 6 θα είναι διαθέσιμο για προπώληση στις 14 Ιανουαρίου με έκπτωση 100 $ και δωρεάν ασύρματο φορτιστή, για μόνο 315 € μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. 

Βρείτε το στο Banggood!

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα