Το Galaxy S10+ είναι η λεπτότερη ναυαρχίδα της Samsung τα τελευταία χρόνια, παρά τη μεγάλη μπαταρία
Samsung S10 renders - Phone Arena

Το Galaxy S10+ είναι η λεπτότερη ναυαρχίδα της Samsung τα τελευταία χρόνια, παρά τη μεγάλη μπαταρία

Κατά τη διάρκεια της αρχικής κυκλοφορίας των smartphone, οι κατασκευαστές όπως η Samsung και η Apple έψαξαν πολλές φορές τη λεπτότητα των συσκευών ναυαρχίδων τους. Από το 2015, όμως, το πάχος των συσκευών έχει αυξηθεί λίγο για να φιλοξενήσει περισσότερα εξαρτήματα και μεγαλύτερες μπαταρίες. Αλλά με τη σειρά Galaxy S10, η Samsung θα μπορούσε πάλι να κινηθεί προς ένα λεπτότερο σχέδιο.Όπως αποκάλυψε ο tipster Steve Hemmerstoffer, το Samsung Galaxy S10 + θα είναι η λεπτότερη ναυαρχίδα της Samsung εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, η συσκευή θα μετρά μόλις 7,79 χιλιοστά πάχους, καθιστώντας τη λεπτότερη της εταιρείας από το 2016. Για να το θέσουμε όμως πιο αναλυτικά, η Samsung έχει παραγάγει μόνο πέντε ναυαρχίδες συσκευές που είναι πιο λεπτές από το επερχόμενο Galaxy S10+. Αυτά είναι το Galaxy S6 (6.8mm), το S6 Edge + (6.9mm), το κανονικό S6 Edge (7mm), το Galaxy Note 5 (7.6mm) και το Galaxy S7 Edge (7.7mm).Η τελευταία επιτυχία της Samsung όμως είναι ότι παρά την παρουσία μιας μεγάλης μπαταρίας 4.000mAh μέσα στο Galaxy S10 + και πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών στο πίσω μέρος καταφέρνει να μειώσει το πάχος του κινητού. Κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά δεν βρέθηκε στις παραπάνω συσκευές. Στην πραγματικότητα, όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα περιελάμβαναν μόνο μία πίσω κάμερα και σημαντικά μικρότερες μπαταρίες.

Όταν πρόκειται για το κανονικό Galaxy S10 και το μικρότερο αδελφό του, το Galaxy S10E, φαίνεται ότι η Samsung έχει επίσης επιλέξει να σπρώξει πως τα κάτω τα όρια πάχους 7,85mm και 7,94mm αντίστοιχα.

Περισσότερα

fb techfreaks youtube techfreaks

Το techfreaks.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Αποδεχτείτε τα cookies μας για καλύτερη εμπειρία Μάθετε Περισσότερα